Monica Macovei a depus actele de inregistrare a Partidului M10: "Hai sa mai incercam o data!"

Sub sloganul "Partidul M10 - dorinta de dreptate nu ne trece!", Monica Macovei a anuntat ieri ca a depus la tribunal documentele de inregistrare a formatiunii. Speram sa nu se intoarca impotriva M10" Presedintele filialei din Bucuresti a partidului M10, Mihai Politeanu, cel care a coordonat campania online a Monicai Macovei la alegerile prezidentiale, a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca a decis sa paraseasca proiectul fondat impreuna cu Macovei.

acum 109 luni (4 Jun 2015)

Sub sloganul "Partidul M10 - dorinta de dreptate nu ne trece!", Monica Macovei a anuntat ieri ca a depus la tribunal documentele de inregistrare a formatiunii. "Am depus circa 230 de liste cu membrii fondatori, potrivit noii legi, dar trebuie sa stiti ca avem si 25.000 de semnaturi stranse pe baza legii vechi, ceea ce inseamna ca avem o mare sustinere publica", a scris Macovei. Pentru ca M10 este singura salvare pe care o avem astazi in Romania impotriva clasei politice corupte, inconstiente si pe care nu o intereseaza interesul public sau interesul dumneavoastra, al tau, al meu, al fiecarui om simplu din Romania", a mai scris europarlamentara pe contul sau de Facebook.

Primele demisii din M10

La inceputul lunii aprilie, presedintele filialei din Bucuresti a Partidului M10, Mihai Politeanu, cel care a coordonat campania online a Monicai Macovei, a decis sa paraseasca proiectul. Mi-au fost comunicate in ultimele zile tot felul de posibile rezolvari si scenarii prin care sa revin in M10. Va promit, insa, ca vom ramane impreuna toti cei care suntem azi orfani de o forma de reprezentare a valorilor in care credem. Multumesc tuturor celor care s-au implicat in filiala Bucuresti a M10, chiar daca ramaneti sau nu in organizatie", a scris Politeanu, pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentarul Monica Macovei a lansat, la 1 martie, Partidul M10, "un partid la puterea 10, un partid de nota 10, pentru o viata de nota 10", asa cum l-a prezentat chiar eurodeputata.

Pe scena, Monica Macovei a fost inconjurata de tineri, in frunte cu Mihai Politeanu, care a fost vioara intai in campania electorala a Monicai Macovei. Printre ei s-a strecurat si mult mai cunoscutul Adrian Papahagi, fost membru PDL si PMP, care isi incearca din nou norocul politic in M10.

Citeste si:

Strategul campaniei electorale a Monicai Macovei paraseste M10 inainte de infi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro