MONICA MACOVEI A DEMISIONAT din PDL

MONICA MACOVEI A DEMISIONAT din PDL

Eu nu cred ca reprezinta dreapta si de aceea nu sunt in ACL si plec si din PDL. Iohannis nu a dovedit ca reprezinta dreapta si nu a dovedit ca apara statul de drept si vrea anticoruptie.

acum 101 luni (2 Sep 2014)

Anuntul a foct facut intr-o conferinta de presa in care a explicat si care au fost motivele gestului sau. Printre acestea, spune Macovei, faptul ca Iohannis nu ar fi dovedit ca este un om "de dreapta". Eu nu cred ca reprezinta dreapta si de aceea nu sunt in ACL si plec si din PDL. Iohannis nu a dovedit ca reprezinta dreapta si nu a dovedit ca apara statul de drept si vrea anticoruptie. Din pacate, multe decizii ale PDL au indus destul de multa confuzie in randul membrilor si simpatizantilor PDL. Eu nu am inteles de ce PDL nu poate sa aiba propriul candidat la Presedintie", a declarat Monica Macovei.

"Sunt o adepta a unitatii dreptei si cred ca trebuie sa ducem bataliile electorale impreuna, cei de dreapta, cei de centru-dreapta. Dar nu cu orice pret si nu cu orice chip", a adaugat europarlamentarul.

"Le multumesc celor din PDL, sunt multi prieteni si oameni cinstiti in PDL. Imi dau demisia din PDL, dar ma gandesc la oamenii cinstiti din PDL care au aceleasi obiective si principii ca si mine", a mai spus Macovei.

In ceea ce priveste pozitia sa pe scena politica, Macovei a precizat ca va activa ca independent. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro