Monica Davidescu si Aurelian Temisan, la nunta de alama VIDEO

Monica Davidescu si Aurelian Temisan, la nunta de alama VIDEO

Divort in "Chicago" Monica si Aurelian nu impart numai un acoperis si o casnicie, ci si o scena, acolo unde pot fi vazuti, in momentul de fata, in doua spectacole de succes, la Teatrul Elisabeta, "Boeing Boeing" si "Incurcatura la nivel inalt". Aurelian Temisan canta, joaca alaturi de sotia sa la Teatrul Elisabeta si are numeroase aparitii in emisiuni de televiziune, cea mai recenta dintre acestea fiind "Te cunosc de undeva", la Antena 1, acolo unde face parte din juriu si in sezonul urmator, ale carui filmari vor incepe la mijlocul lunii urmatoare.

acum 58 luni (7 Jan 2016)

Monica Davidescu (43 de ani) si Aurelian Temisan (43 de ani) traiesc o poveste frumoasa de iubire, care implineste pe 13 ianuarie nu mai putin de 21 de ani. Cei doi, care sarbatoresc asadar o nunta de alama, au impreuna o fetita in varsta de patru ani, pe micuta Dora Maria.

Dar ce se intampla atunci cand doua personalitati puternice se intalnesc, cum se impaca orgoliile artistice si mai ales "cine canta in familia Temisan?".

Monica Davidescu si Aurelian Temisan au recunoscut ca, intr-un cuplu e imposibil sa nu apara si o urma usoara de gelozie. "Exista acest sentiment de indoiala, de gelozie, evident, tocmai pentru ca exista iubire", a spus Monica. "Gelozia este o boala, daca exista acest dram, inseamna ca exista si iubire. Dar daca acest dram este dus la extrema si devine deja o obsesie, mi se pare ca vorbim de o boala. Cand o vad langa cine joaca si cat de curtata este in spectacolele de teatru, ma felicit. E normal sa ma involburez si sa ma roada si pe mine aceasta urma de gelozie", a subliniat Temisan.

"Pe noi si planetele ne-au ajutat sa ramanem impreuna. Vreau sa fie un copil normal, care sa se joace normal si care sa inteleaga ca atunci cand iese in parc si se joaca cu alti copii este Dora si nu fata lui Temisan".

Divort in "Chicago"

Monica si Aurelian nu impart numai un acoperis si o casnicie, ci si o scena, acolo unde pot fi vazuti, in momentul de fata, in doua spectacole de succes, la Teatrul Elisabeta, "Boeing Boeing" si "Incurcatura la nivel inalt". "Una dintre replicile ei era: Sa-mi dai cei 5.000 de dolari inapoi, iar eu ii ziceam: Daca Isus ar fi venit la mine cu 5.000 de dolari, lumea ar fi stat altfel in ziua de azi", a povestit, razand, Temisan.

VIDEO Aurelian Temilsan, avocatul Billy Flynn, in Chicago

L-a inlocuit pe Banica jr., in spectacol

"Mi-e dor de acel spectacol. Aurelian trebuia sa fie in distributie la Chicago inca de la inceput, cu Andrei Duban si Stefa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro