Monica Belluci, aparitie spctaculoasa la Venetia

Faimoasa actrita, acum in varsta de 51 de ani, a pasit pe covorul rosu plina de gratie, purtand o rochie violet din dantela, lunga pana la pamant.

acum 77 luni (10 Sep 2016)

Faimoasa actrita, acum in varsta de 51 de ani, a pasit pe covorul rosu plina de gratie, purtand o rochie violet din dantela, lunga pana la pamant. Italianca a venit la premiera peliculei "On The Milky Road" alaturi de cineastul bosniac Emir Kusturica, dar si impreuna cu rivala din film, interpretata de actrita Sloboda Micalovici.

Monica Bellucci, celebra pentru rolurile sale care au starnit controverse, a avut o aparitie spectaculoasa la Venetia. A debutat ca actrita in 1990, pe posturile de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscuta in 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. A mai jucat in "Malena" (2000), " Suspect de crima/ Under suspicion" (2000), "Fratia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar si in socantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alaturi de fostul ei sot, actorul Vincent Cassel. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro