Mondial fara sex. Rusoaicelor li se cere sa se abtina de la relatii intime cu fanii nationalelor straine de fotbal

Mondial fara sex. Rusoaicelor li se cere sa se abtina de la relatii intime cu fanii nationalelor straine de fotbal

Eu as vrea ca la noi in tara lumea sa se casatoreasca din dragoste, indiferent de nationalitate, dar care sa fie cetateni ai Rusiei, care sa creeze o familie buna, sa traiasca in armonie, sa nasca copii si sa-i creasca", a declarat Tamara Pletneva pentru presa rusa.

acum 10 luni (13 Jun 2018)

"Chiar daca se casatoresc, ele pleaca, apoi nu stiu cum sa se intoarca. Eu as vrea ca la noi in tara lumea sa se casatoreasca din dragoste, indiferent de nationalitate, dar care sa fie cetateni ai Rusiei, care sa creeze o familie buna, sa traiasca in armonie, sa nasca copii si sa-i creasca", a declarat Tamara Pletneva pentru presa rusa.

Deputatul rus sustine ca experienta Olimpiadei din anul 1980 confirma temerea ca asemenea evenimente duc la majorarea numarului de femei care isi cresc copiii de unele singure.

"Aceste fete sufera si sufera, inca de pe timpul URSS. Eu stiu ca sufera si copiii, iar ei sunt apoi abandonati si raman aici cu mama", a subliniat parlamentarul.

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia incepe joi, 14 iunie, si se incheie pe 15 iulie. Pe site-ul oficial al FIFA s-au vandul in jur de 2.400.000 de bilete. Cele mai multe fiind procurate de fanii din USA, urmati de cei din Brazilia, Columbia si Germania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro