Momente cu tenta sexuala la "iUmor". Bendeac a pipait fundul unei concurente si si-a dat pantalonii jos. Delia: "Am apreciat foarte mult vaginul tau"

Momente cu tenta sexuala la

Noul sezon a adus-o pe scena "iUmor" pe italianca Federica La Pondi, din Roma, o profesoara de "twerk", asa cum s-a recomandat. Desi a inceput "inofensiv" cu scheme de acrobatica si altele cu bile de ping-pong, pasandu-le unul in gura celuilalt, facand "dribling" cu gura pe fundul unei galeti si chiar cantand la xilofon in acest fel.

acum 65 luni (18 Sep 2017)

Noul sezon a adus-o pe scena "iUmor" pe italianca Federica La Pondi, din Roma, o profesoara de "twerk", asa cum s-a recomandat. "Dificultatea numarului meu consta in capacitatea de a controla cu exactitate musculatura in perfecta sincronizare cu muzica, astfel incat, mintea mea si corpul, sa devina una cu muzica", a explicat italianca foarte serioasa in filmuletul de prezentare, oferind un indiciu asupra momentului sau. Purtand o peruca in stilul Mozart si un sacou negru, dar imbracata sumar in partea de jos, Federica, zisa si "Fundista", s-a asezat in fata unui pian, dar nu s-a atins deloc de clape. Pe fundal de muzica clasica, aceasta a executat "un numar clasic de twerk" pe ritmul melodiei "Rondo Alla Turca" de Mozart.

La sfarsitul numarului, Mihai Bendeac a avut o curiozitate: "Fundul dumneavoastra este ferm?", completand prin a spune ca el nu ar putea sa execute aceste miscari de "gelatina" deoarece are fundul mult mai ferm, spre deosebire de concurenta. Pentru a se convinge, Bendeac a mers pe scena pentru a atinge posteriorul italiencei si si-a lasat pantalonii in vine, incurajand-o pe aceasta sa-l pipaie pentru a vedea diferenta de fermitate. Un numar ceva mai complex a fost pus in scena de un cuplu de suedezi, pe nume David si Fofo. Desi a inceput "inofensiv" cu scheme de acrobatica si altele cu bile de ping-pong, pasandu-le unul in gura celuilalt, facand "dribling" cu gura pe fundul unei galeti si chiar cantand la xilofon in acest fel. Momentul culminant a fost, insa, la sfarsit, cand Fofo si-a dat jos lenjeria intima si a mimat introducerea mingiutei in vagin si cantatul la xilofon, aflat pe capul lui David, cu ajutorul zonei intime. "Cum il mai pup eu pe asta cand ma vad cu el?", a spus dezgustata Delia, care era sigura ca numarul a fost real, spre amuzamentul lui Bendeac si Cheloo: "Am apreciat foarte mult vaginul tau. Per total, momentul a fost foarte apreciat de juriu, iar David si Fofo au primit trei de "Da". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro