Moment tulburator la Ministerul de Interne pentru sotia si copiii politistului ucis pe peronul garii din Suceava

Moment tulburator la Ministerul de Interne pentru sotia si copiii politistului ucis pe peronul garii din Suceava

Politistul Sorin Vezeteu, ucis cu bestialitate, vara trecuta, pe peronul Garii Burdujeni din municipiul Suceava, a primit post - mortem Emblema de Onoare a Politiei Romane din partea Ministerului de Interne. Politistul Sorin Vezeteu a fost ucis cu bestialitate pe peronul Garii Burdujeni Sorin Vezeteu, lucra in cadrul MAI, avand functia de agent sef adjunct de politie in cadrul Serviciului Judetean de Politie Transporturi Suceava - Postul de Politie Transporturi Feroviare Suceava. Prin ordonanta din data de 4 septembrie 2017, procurorul de caz a dispus schimbarea incadrarii juridice a faptei retinute in sarcina inculpatului, din infractiunea de ultraj cu referire la infractiunea de omor in infractiunea de ultraj cu referire la infractiunea de omor calificat.

acum 26 luni (22 Mar 2018)

Politistul Sorin Vezeteu, ucis cu bestialitate, vara trecuta, pe peronul Garii Burdujeni din municipiul Suceava, a primit post - mortem Emblema de Onoare a Politiei Romane din partea Ministerului de Interne. Distinctia a fost primita de catre sotia politistului, Elena Vezeteu, care in prezent lucreaza la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Suceava si a venit la eveniment insotita de cei doi copii.

"Urmeaza momentul emotionant si culminant al acestui eveniment: acordarea Emblemei de Onoare a Politiei Romane revine subinspectorului de politie post-mortem Sorin Vezeteu, din cadrul Politiei Transporturi Feroviare Suceava care a cazut la datorie in cursul anului 2017. Domnia sa este un nou membru al familiei politiei romane, agent de politie Elena Vezeteu, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava. Sunt momente destul de tulburatoare pentru multi dintre noi, sunt extrem de profunde, insa iata ce ne motiveaza pentru multi dintre noi sa ne facem datoria pana la capat", a spus Catalin Ionita, seful Inspectoratului General al Politiei Romane, citat de catre Mediafax.

Politistul Sorin Vezeteu a fost ucis cu bestialitate pe peronul Garii Burdujeni

Sorin Vezeteu, lucra in cadrul MAI, avand functia de agent sef adjunct de politie in cadrul Serviciului Judetean de Politie Transporturi Suceava - Postul de Politie Transporturi Feroviare Suceava. In seara zilei de 20 iulie 2017, conform graficului intocmit de seful sau ierarhic, politistul Sorin Vezeteu se afla in timpul serviciului.

In jurul orei 20.30, in timp ce patrula singur pe peronul Garii Burdujeni din municipiul Suceava, acesta a fost lovit cu un cutit in zona cervicala pe neasteptate si fara vreun motiv de catre inculpatul Ioan Besa. Fiind luat prin surprindere, politistul a ales sa o ia la fuga, pe peronul garii, in speranta ca va scapa de agresor si ca va primi sprijin din partea colegilor sai.

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro