Moment MEMORABIL pentru tenisul romanesc. Simona Halep, Irina Begu, Patricia Tig si Sorana Cirstea ataca "optimile" de la Madrid

Moment MEMORABIL pentru tenisul romanesc. Simona Halep, Irina Begu, Patricia Tig si Sorana Cirstea ataca

Simona Halep (7 WTA) a trecut ca un taifun, ieri, peste Karin Knapp, jucatoare din Italia (75 WTA), in "saisprezecimile" turneului de la Madrid. Tig, revelatia turneului Tot astazi, in aceeasi faza a competitiei, revelatia Patricia Tig (134 WTA) se va afla fata in fata cu americanca Madison Keys, ocupanta locului al 25-lea in WTA.

acum 89 luni (4 May 2016)

Simona Halep (7 WTA) a trecut ca un taifun, ieri, peste Karin Knapp, jucatoare din Italia (75 WTA), in "saisprezecimile" turneului de la Madrid.

Romanca a incheiat repede socotelile, scor 6-1, 6-1, si s-a calificat in "optimi", acolo unde, astazi, va evolua impotriva elvetiencei (15 WTA).

"Incep sa ma simt din ce in ce mai relaxata pe zgura, lucrez tare la antrenamente. Era important sa ma linistesc, mai ales emotional, dupa ce s-a intamplat la Stuttgart, am avut un moment de blocaj acolo.

Tig, revelatia turneului

Tot astazi, in aceeasi faza a competitiei, revelatia Patricia Tig (134 WTA) se va afla fata in fata cu americanca Madison Keys, ocupanta locului al 25-lea in WTA. Romanca se afla deja la cea mai buna performanta a carierei, pe care o poate imbunatati, daca va ajunge in "sferturile" competitiei de la Madrid. A treia sportiva "tricolora" care va ataca fazele superioare ale turneului va fi Irina Begu (34 WTA), cea care se va duela cu Christina Mchale (SUA, 59 WTA). Citeste si:

+RASISM la turneul de la Charleston! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro