Moment EMOTIONANT. Artistii de la Circul Globus le vor face o vizita copiilor defavorizati

Moment EMOTIONANT. Artistii de la Circul Globus le vor face o vizita copiilor defavorizati

Este un strop de fericire pe care artistii Circ & Variete Globus Bucuresti spera sa il aduca in sufletele copiilor prin oganizarea unor mini-spectacole, in cadrul proiectului "Alaturi de voi", derulat vineri, 15 Aprilie 2016 si sambata, 23 Aprilie 2016, in ziua in care cu totii ar trebui sa sarbatorim bucuria de a fi copii si sa aducem un omagiu artei circului.

acum 92 luni (14 Apr 2016)

In data de 16 Aprilie, 34 de tari din lume sarbatoresc Ziua Mondiala a Circului.

Pentru aceasta aniversare, organizata anual de Federatia Mondiala a Circului, sub inaltul patronaj al presedintelui onorific al acesteia, Printesa Stephanie de Monaco, artistii Circ & Variete Globus Bucuresti s-au gandit sa ofere o bucurie celor mai mici, dar si celor mai fideli spectatori ai sai, care nu pot ajunge in sala de spectacole pentru a sarbatori acest eveniment.

Artisti, acrobati si iluzionisti vor vizita, pe rand, Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu", dar si organizatia non-guvernamentala SOS Satul Copiilor Bucuresti si vor incerca sa aduca un zambet micutilor privati de sansa de a avea o copilarie lipsita de griji.

Este un strop de fericire pe care artistii Circ & Variete Globus Bucuresti spera sa il aduca in sufletele copiilor prin oganizarea unor mini-spectacole, in cadrul proiectului "Alaturi de voi", derulat vineri, 15 Aprilie 2016 si sambata, 23 Aprilie 2016, in ziua in care cu totii ar trebui sa sarbatorim bucuria de a fi copii si sa aducem un omagiu artei circului. Citeste si:

+Presedintele CJ Arad A FOST RETINUT de DNA dupa un flagrant cu LUARE DE MITA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro