Moise Guran il DOBOARA pe Turcescu:"Un ofiter-jurnalist e o goarna politica. Cu nimic mai bun ca DD"

Moise Guran il DOBOARA pe Turcescu:

"Chiar presupunand ca vorbim de un ofiter onest, care isi iubeste tara si care nu face jocuri politice, o dubla identitate implica o minciuna prin omisiune.

acum 82 luni (23 Sep 2014)

"Chiar presupunand ca vorbim de un ofiter onest, care isi iubeste tara si care nu face jocuri politice, o dubla identitate implica o minciuna prin omisiune. Acela va ramane, poate, un bun ofiter dar, inseland increderea publicului, nu va fi niciodata un jurnalist, indiferent de cota sau de audiente", considera Moise Guran.

Potrivit acestuia, un ofiter-jurnalist nu este cu nimic mai bun decat "o goarna politica" sau "un caftangiu cu simbrie". "Nu e cu nimic mai bun decat unul care injura la televizor pe oricine il contrazice, nu e cu nimic mai bun decat un Dan Diaconescu care a folosit aceasta meserie ca sa se imbogateasca, santajand oameni sau pentru a intra in politica."

Un alt repros al realizatorului TVR este legat de indemnul adresat de Robert Turcescu prezentatoarei B1 TV Sorina Matei: "Uita-te inauntrul tau Sorina", considerand ca printr-o astfel de afirmatie incearca sa acrediteze ideea ca toti cei din jur ar fi oricum la fel, scrie reportervirtual.ro. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro