Modelul Firea la Bacau: firma Primariei dubleaza Directia Primariei | DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Modelul de administratie impus de primarul general al Capitalei functioneaza deja de minune in Bacau: infiintata in luna decembrie a anului trecut, Societatea de Servicii Publice Municipale presteaza deja lucrari si servicii fara licitatie in municipiu.

acum 66 luni (3 Oct 2017)

Modelul de administratie impus de primarul general al Capitalei functioneaza deja de minune in Bacau: infiintata in luna decembrie a anului trecut, Societatea de Servicii Publice Municipale presteaza deja lucrari si servicii fara licitatie in municipiu. Dar se calca pe degete cu Directia de Servicii Publice a Primariei, care presteaza cam acelasi tip de servicii. Nu urmarim cu aceasta societate profitul, ci sa oferim cetatenilor municipiului servicii de calitate, la preturi mai mici decat cele de pe piata". Chiar daca a fost contrazis de catre administratorul public al judetului, Valentin Palea (membru in consiliul de administratie al societatii), in privinta costurilor serviciilor, propunerea primarului a trecut de votul consilierilor locali.

Citeste textul integral in editia print de marti a ziarului Romania libera, disponibila prin abonament si la toate chioscurile de difuzare a presei! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro