Modelul de blugi care te ajuta sa ai posteriorul perfect: Wedgies de la Levi's mascheaza imperfectiunile

Modelul de blugi care te ajuta sa ai posteriorul perfect: Wedgies de la Levi's mascheaza imperfectiunile

Dupa postarea unui selfie cu posteriorul ei pe Instagram, Kylie a atins un numar de 1.2 milioane de like-uri, totodata generand un val de adepti ai noului model de jeansi.

acum 51 luni (17 Feb 2016)

Noua colectie de blugi Wedgie Fit promite sa iti faca fundul obraznic si ridicat.

Jonathan Cheung, vice-presedinte senior al Levi's Global Design a dezvaluit ca noul stil de jeans aduce o modificare stilului clasic retro, intr-un interviu pentru portalul de stiri Mshable. Cu toate ca efectul push-up este comparat cu gluma dureroasa practicata in general de adolescentii americani, cand indispensabilii sunt trasi cu forta in exteriorul pantalonilor, clientii Levi's sustin ca modelul Wedgie este foarte confortabil.

FOTO Instagram

Vedeta americana Kylie Jenner deja si-a exprimat preferinta pentru modelul de blugi Wedgie printr-o postare pe retelele sociale. Dupa postarea unui selfie cu posteriorul ei pe Instagram, Kylie a atins un numar de 1.2 milioane de like-uri, totodata generand un val de adepti ai noului model de jeansi. Postarea lui Kylie pe Instagram a strans 23.000 de comentarii, de la publicarea sa in urma cu trei saptamani si pana in prezent. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro