Modelling-ul, rampa de lansare in muzica si actorie: fetele frumoase care s-au impus ca actrite si cantarete

Modelling-ul, rampa de lansare in muzica si actorie: fetele frumoase care s-au impus ca actrite si cantarete

De la papusa Barbie de culoare la Bond Girl Modelul de culoare Tyra Banks a mentinut legatura cu lumea modei in ipostaza de gazda a celebrului show de televiziune "America's Next Top Model", iar ca actrita a debutat, oarecum previzibil, in rolul de papusa Barbie adusa la viata in productia Disney "Life-Size". Revenind la modele de generatie mai recenta, Kate Upton (foto stanga, jos) a trecut de la fata superba de pe coperta editiei Sports Illustrated Swimsuit, timp de doi ani la rand, in 2013 si 2014, la roluri alaturi de Cameron Diaz si Leslie Mann, cum a fost cel din pelicula "The other woman" / "Cealalta femeie" (2011), unde a reusit sa fie putin mai mult decat fata frumoasa care arata incredibil in costum de baie.

acum 35 luni (12 Aug 2017)

Imi plac fetele care sunt rebele, dar in acelasi timp educate si cu simt al umorului", declara directorul de creatie al casei de moda Chanel intr-un interviu oferit revistei "Elle" din Marea Britanie. De altfel, acesta i-a prevazut o cariera dincolo de catwalk, de campaniile publicitare sau de aparitiile pe coperta unor reviste importante de moda.

Deviza Carei este "voi incerca totul!", un mod de gandire care la cei 24 de ani ai sai pare ca i-a adus numai reusite. Cu rolul Laureline din "Valerian and the City of a Thousand Planets" / "Valerian si orasul celor o mie de planete" (n.r.- in regia lui Luc Besson), a reusit sa apara intr-un rol principal, alaturi de nume ca Rihanna, Ethan Hawke si Clive Owen. Filmul se bazeaza pe seria de benzi desenate-cult cu acelasi nume, care a inspirat o generatie de artisti, scriitori si cineasti.

In ceea ce priveste talentul sau actoricesc, parerile sunt, bineinteles, impartite intre cei care cred ca este doar o fata frumoasa cu mult tupeu si cei care considera ca promite sa faca fata si pe platourile de filmare.

Pana cand cinefilii se vor lamuri in privinta aptitudinilor sale actoricesti, Cara a semnat deja pentru doua alte filme in care o sa aiba sansa sa joace alaturi de actori consacrati, printre care Christoph Waltz si Alicia Vikander. Dornica sa se afirme, Cara a lansat odata cu filmul "Valerian and the City of a Thousand Planets" un single de pe coloana sonora a productiei si un videoclip, produse de nimeni altul decat Pharrell Williams. Modele din garda veche, confirmate ca actrite

Lista modelelor care s-au desprins de pe catwalk si si-au incercat norocul in cinematografie, in special, este lunga.

Milla si-a inceput cariera de model la 13 ani, a fost imaginea mai multor branduri celebre, printre care Revlon si L'Oreal Cosmetics, Dior sau Versace, a jucat in filme alaturi de actori celebri, ca Bruce Willis, Ben Affleck si Matthew McConaughey, si cocheteaza inclusiv cu m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro