Moda verii: blugii cu talie inalta sunt vedetele sezonului. Sunt obligatorii posetele de mici dimensiuni

Moda verii: blugii cu talie inalta sunt vedetele sezonului. Sunt obligatorii posetele de mici dimensiuni

Anul acesta se merge pe un toc mai gros de 5-7 cm sau pe incaltamintea de tip platforma, fie ca vorbim de pantofi sau sandale. De asemenea, daca in anii trecuti s-a mers pe genti cat mai mari, anul acesta se trece la posetele micro, de maximum 20 de cm.

acum 18 luni (6 May 2018)

Anul acesta vedetele verii sunt blugii, dar nu cei stramti gen colanti, cum au fost in trend in ultimii ani. La moda sunt anul acesta blugii cu talie inalta sau medie si cu o croiala dreapta. De asemenea se merge pe blugi pana deasupra gleznei. Daca nu va plac blugii simpli puteti alege unii personalizati cu imprimeuri florale in partea de jos", spune designerul Diana Sorea.

In materie de culori anul 2018 este cel in care trebuie sa iesiti in evidenta. "Designerii merg anul acesta pe culori pastelate, cum ar fi rozul pal, diverse nuante de galben, dar si un violet culoarea lavandei. Din tendinte nu lipsesc imprimeurile florale, cele cu forme geometrice, dar si aplicatiile de pene si paiete. In materie de fuste sau rochii, designerii le recomanda pe cele nu foarte scurte. Se merge pe cele pana la genunchi sau trei sferturi", mai spune designerul.

Cele mai mari indraznete propuneri ale specialistilor in moda sunt in materie de incataminte. "Se poarta cizme sau pantofi din silicon sau plastic, dar si sandale combinate cu silicon si breletele din material textil sau piele. Anul acesta se merge pe un toc mai gros de 5-7 cm sau pe incaltamintea de tip platforma, fie ca vorbim de pantofi sau sandale. Se merge pe combinatii de culori cu motive geometrice sau florale", mai spune Diana Sorea.

In materie de accesorii, in vara anului 2018, ochelarii de soare adaptati formei fetei sunt obligatorii in opinia stilistilor. De asemenea, daca in anii trecuti s-a mers pe genti cat mai mari, anul acesta se trece la posetele micro, de maximum 20 de cm. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro