Mobilizare pentru ca doi copii sa poata creste alaturi de mama lor, diagnosticata cu o forma grava de cancer

Mobilizare pentru ca doi copii sa poata creste alaturi de mama lor, diagnosticata cu o forma grava de cancer

Insa nu a fost deloc asa deoarece toate analizele ulterioare au fost impotriva mea si in 2014 am ajuns pe masa de operatii pentru o interventie cumplita de amputatie abdominoperineala in urma careia mi s-au scos uterul, ovarele, rectul, o parte din peretele vaginal, 20 cm din colon si o buna parte din ficat. Din pacate, aceste medicamente nu sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate din Romania, Adriana avand nevoie de cel putin 2.500 de euro lunar pentru a putea urma tratamentul. De aceea, in data de 10 aprilie 2016, incepand cu ora 10.00, va invit cu drag sa luati parte la o actiune sportiva cu scop caritabil care consta in parcurgerea a zece ture de Gradina Publica, fiecare dintre participanti alergand in propriul ritm, in functie de pregatirea fizica.

acum 47 luni (15 Mar 2016)

Cosmarul Adrianei Tirian a inceput in 2012, pe cand femeia avea doar 33 de ani. Tratamentul l-a inceput in Torino, Italia si a fost extrem de dur si costisitor: nenumarate sedinte de chimioterapie si cinci interventii chirurgicale.

"In 2013 am fost supusa primei operatii care a constat in taierea a aproximativ 10 - 15 cm din colon, curatarea zonei anale afectate si confectionarea de ileostomie provizorie. Apoi am continuat chimioterapia si speram ca am scapat si ca totul este bine, asa ca am fost din nou programata pentru o operatie pentru a mi se scoate ileostomia provizorie si astfel sa redevin un om normal. Insa nu a fost deloc asa deoarece toate analizele ulterioare au fost impotriva mea si in 2014 am ajuns pe masa de operatii pentru o interventie cumplita de amputatie abdominoperineala in urma careia mi s-au scos uterul, ovarele, rectul, o parte din peretele vaginal, 20 cm din colon si o buna parte din ficat.

Din pacate, in urma tuturor acestor proceduri chinuitoare, tanara de 37 de ani s-a simtit tot mai rau si a cautat alinare si la Institutul European Oncologic din Milano, unul dintre cele mai bune din lume. Este de nedescris sentimentul de a putea sa le impachetez cadourile, sa le privesc fericirea de pe chipul baietilor mei in dimineata in care acestia le vor desface... Am aflat insa de Terapia Di Bella, care este foarte costisitoare si daca aceasta este sansa mea la viata trebuie sa o incerc. Medicamentele de care am nevoie se prelucreaza doar in trei farmacii din Italia: Roma, Bologna si Milano", a spus Adriana Tirian.

Din pacate, aceste medicamente nu sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate din Romania, Adriana avand nevoie de cel putin 2.500 de euro lunar pentru a putea urma tratamentul.

"Ar trebui sa urmez acest tratament cel putin patru luni, ceea ce inseamna 10.000 de euri. Pensia mea pe caz de boala abia daca ajunge la 200 de euro, cum as putea sa imi permit a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro