Moartea elevului de la Putna. Inspectorii de munca au mers in control dupa cinci zile de la eveniment, pentru ca erau liberi

Moartea elevului de la Putna. Inspectorii de munca au mers in control dupa cinci zile de la eveniment, pentru ca erau liberi

Minivacanta de Sfanta Maria a facut ca inspectorii de la ITM Suceava sa ajunga sa faca verificari la fata locului abia la cinci zile distanta de la incident. Alte stiri pe aceasta tema: Cum justifica oficialii Manastirii Putna doua zile de tacere in privinta mortii elevului-voluntar: "In zilele de 14-15 august a fost hramul mare" Cum a fost ascunsa sub pres moartea elevului care muncea la Manastirea Putna Misterul mortii bizare a unui licean, la Manastirea Putna.

acum 41 luni (17 Aug 2017)

Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Suceava a fost anuntat a doua zi dupa ce Sebastian Lungu a suferit un grav accident in pivnita Manastirii Putna. Minivacanta de Sfanta Maria a facut ca inspectorii de la ITM Suceava sa ajunga sa faca verificari la fata locului abia la cinci zile distanta de la incident.

"Noi am primit o prima instiintare sambata, 12 august 2017, insa din punct de vedere legal nu noi trebuia sa facem verificari, deoarece la inceput a fost doar un simplu accident. Cei de la Manastirea Putna erau cei care trebuiau sa intocmeasca un dosar cu privire la incident. La data de 14 august 2017 dupa ce tanarul a decedat, am primit o noua notificare, insa cum a fost zi libera atat pe 14, cat si pe 15 august, am vazut hartiile primite prin fax abia in dimineata zilei de 16 august.

Ieri, reprezentantii ITM Suceava au precizat ca ar fi primit doar o singura notificare de la Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor, insa se pare ca au primit defapt doua, doar ca acestea au ajuns in acelasi timp din cauza ca institutia a fost inchisa timp de patru zile.

Alte stiri pe aceasta tema:

Cum justifica oficialii Manastirii Putna doua zile de tacere in privinta mortii elevului-voluntar: "In zilele de 14-15 august a fost hramul mare"

Cum a fost ascunsa sub pres moartea elevului care muncea la Manastirea Putna

Misterul mortii bizare a unui licean, la Manastirea Putna. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro