Moartea cantaretei Dolores O'Riordan, "inexplicabila". Mai multe celebritati i-au adus omagii artistei

Moartea cantaretei Dolores O'Riordan,

Solista trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan, a murit luni, la Londra, la varsta de 46 de ani. Presedintele irlandez, Michael D Higgins, a transmis ca a aflat vestea cu "mare durere" si a adaugat: "Pentru cei care asculta si sustin muzica irlandeza, muzicienii irlandezi si artele spectacolului, moartea ei va reprezenta o mare pierdere". Printre ei, irlandezul Hozier, care s-a declarat "socat si intristat", membrii trupei Duran Duran, Kodaline, Dave Davies, Jim Corr, membru al grupului irlandez The Corrs, si actorul si prezentatorul de televiziune James Corden.

acum 36 luni (15 Jan 2018)

Solista trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan, a murit luni, la Londra, la varsta de 46 de ani. Un comunicat al Metropolitan Police a confirmat informatia si a anuntat ca trupul neinsufletit al artistei a fost gasit in hotelul Park Lane. Presedintele irlandez, Michael D Higgins, a transmis ca a aflat vestea cu "mare durere" si a adaugat: "Pentru cei care asculta si sustin muzica irlandeza, muzicienii irlandezi si artele spectacolului, moartea ei va reprezenta o mare pierdere". Muzicienii au inceput sa isi exprime regretul si sa aduca omagii cantaretei pe retelele de socializare. Printre ei, irlandezul Hozier, care s-a declarat "socat si intristat", membrii trupei Duran Duran, Kodaline, Dave Davies, Jim Corr, membru al grupului irlandez The Corrs, si actorul si prezentatorul de televiziune James Corden.

"Prima data cand am auzit vocea lui Dolores O'Riordan a fost de neuitat. Sunt socat si intristat sa aflu despre moartea ai. -- Hozier (@Hozier) 15 ianuarie 2018 "Suntem absolut socati sa aflam despre decesul lui Dolores O'Riordan! The Cranberries ne-a oferit primul sprijin considerabil de care am avut parte, atunci cand am mers intr-un turneu impreuna in Franta, in urma cu doi ani! Gandurile noastre sunt alaturi de familia si prietenii ei", arata mesajul publicat de trupa Kodaline. Thoughts are with her family and friends -- Kodaline (@Kodaline) 15 ianuarie 2018 James Corden a scris: "Am intalnit-o pe Dolores O'Riordan cand aveam 15 ani. Era amabila si draguta, am luat un autograf pe biletul meu de tren si asta mi-a facut ziua frumoasa. Avea o voce si era o prezenta uimitoare. Imi pare atat de rau sa aflu ca a murit astazi". So sorry to hear that she's passed away today x -- James Corden (@JKCorden) 15 ianuarie 2018

"Sunt cu adevarat socat ca Dolores ne-a parasit asa, pe neasteptate. Am vorbit cu ea cu cateva saptamani inainte de Craciun si parea fericita si vine. Am vorbit chiar si despre a scrie niste piese impreuna.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro