MMA. Putina BATAIE cunoastem. Batausii nostri nu ne-au facut de rusine la Campionatele Mondiale de MMA de la Las Vegas

MMA. Putina BATAIE cunoastem. Batausii nostri nu ne-au facut de rusine la Campionatele Mondiale de MMA de la Las Vegas

Cristian Iorga si Raluca Dinescu sunt cei doi sportivi romani care au urcat pe podium la Mondialele de arte martiale mixte de la Las Vegas, cu medalii de bronz.

acum 95 luni (11 Jul 2016)

Cristian Iorga, categoria 70.3, a reusit o victorie la decizie, trecand de norvegianul Geir Kare Cemsoylu Nyland in al treilea tur al campionatului.

Dupa aceasta victorie, romanul si-a ridicat palmaresul la 10 victorii si doar o infrangere in intreaga lui cariera.

Cristian Iorga si Raluca Dinescu sunt cei doi sportivi romani care au urcat pe podium la Mondialele de arte martiale mixte de la Las Vegas, cu medalii de bronz. Dupa trei meciuri castigate la decizie, Cristian Iorga a cedat tot la decizie, in semifinale, in fata sud-africanului Pieter Roedulf Roets, care a devenit campion mondial al categoriei cu o victorie prin tko in prima runda contra bulgarului Ferdun Osmanov.

In competitia fetelor, vicecampioana europeana Raluca Dinescu a pierdut prin tko in runda a doua in fata bulgaroaicei Aleksandra Tonceva, campioana europeana en-titre. Este pentru prima oara cand luptatorii romani cuceresc doua medalii intr-o singura editie a Mondialelor de MMA. Cei doi medaliati de anul acesta, Iorga si Dinescu, sunt legitimati la clubul Agon Bucuresti. Citeste si:

+Cameristele DEZVALUIE ce se intampla de fapt in HOTELURI.

+Un INGINER il BATEA de IL RUPEA pe Fane Spoitoru. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro