Mizeriile din istoria OTV, televiziunea care l-a ingropat pe Dan Diaconescu. De la serialul Elodia la "teribilul Puleasca"

OTV a inceput sa emita in anul 2000, cand Dan Diaconescu a inchiriat un apartament in Piata Romana, si-a incropit un studio si a inceput sa faca emisiuni interminabile in care nu s-a mai tinut cont de nicio regula. In ultimul deceniu, televiziunea lui Dan Diaconescu a fost ironizata, blamata, suspendata, dar a sfarsit prin a fi copiata de multe alte televiziuni si votata, sub masca unui partid politic, de milioane de romani. - In toiul serialului "Elodia" (240 de episoade), in studioul OTV a fost adus un lighean cu acid sulfuric in care a fost pus un picior de vaca, pentru a vedea in cat timp se dizolva.

acum 60 luni (4 Mar 2015)

OTV a inceput sa emita in anul 2000, cand Dan Diaconescu a inchiriat un apartament in Piata Romana, si-a incropit un studio si a inceput sa faca emisiuni interminabile in care nu s-a mai tinut cont de nicio regula. Diaconescu a hotarat, cu de la sine putere, ca pe televizor totul este permis, de la mortul focalizat in sicriu si crimele transformate in telenovele pana la batai in direct si escrocarea prin diverse metode a telespectatorilor.

Si totusi, multi romani au urmarit acest gen de televiziune. In ultimul deceniu, televiziunea lui Dan Diaconescu a fost ironizata, blamata, suspendata, dar a sfarsit prin a fi copiata de multe alte televiziuni si votata, sub masca unui partid politic, de milioane de romani. Un cameraman mergea prin autobuze alaturi de controlorii RATB si filma galceava inerenta care se isca intre blatisti si controlori.

- In 2004, OTV a facut reconstituirea sinuciderii omului de afaceri Mihai Erbasu. Oamenii lui Dan Diaconescu au gasit un manechin din plastic pe care l-au aruncat de mai multe ori de la etajul unei vile intr-o piscina goala.

- In 2007, OTV si Stelian Ogica au invitat telespectatorii sa cotizeze cu cate 100 de euro pentru a completa un bilet comun la o extragere Loto 6 din 49. Ogica sustinea ca daca se strang 138.000 de euro, probabilitatea de castig este uriasa.

- In toiul serialului "Elodia" (240 de episoade), in studioul OTV a fost adus un lighean cu acid sulfuric in care a fost pus un picior de vaca, pentru a vedea in cat timp se dizolva. Exista suspiciunea ca politistul Cioaca ar fi ucis-o pe Elodia dupa care ar fi dizolvat-o in acid sulfuric pentru a scapa de cadavru.

- Serialul "Elodia" s-a transformat intr-un show de popularizare a doua personaje. Acesta din urma, luptator de K1, a ramas celebru pentru ca a adus in studio un tomberon in care l-a varat pe Dan Diaconescu.

- "Intra in sce... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro