Mizerie de nedescris in unitatile de panificatie si abatoare. Inspectorii sanitar-veterinari au pus gand rau comerciantilor care nu respect regulile de igiena impuse prin lege

Mizerie de nedescris in unitatile de panificatie si abatoare. Inspectorii sanitar-veterinari au pus gand rau comerciantilor care nu respect regulile de igiena impuse prin lege

In luna aprilie, unitatile de panificatie-patiserie-cofetarie, precum si pietele agroalimentare si magazinele cu carne au fost luate cu asalt de inspectorii sanitar-veterinari. Inspectorii sanitar-veterinari au luat la pas o serie de unitati de panificatie-patiserie-cofetarie, pietele agroalimentare si magazinele cu carne, iar in urma controalelor efectuate au gasit brutarii murdare si cuprinse de mucegai si animale sacrificate in spatii necorespunzatoare si vandute mai apoi la negru, scrie Adevarul.

acum 69 luni (4 May 2016)

In luna aprilie, unitatile de panificatie-patiserie-cofetarie, precum si pietele agroalimentare si magazinele cu carne au fost luate cu asalt de inspectorii sanitar-veterinari.

Inspectorii sanitar-veterinari au luat la pas o serie de unitati de panificatie-patiserie-cofetarie, pietele agroalimentare si magazinele cu carne, iar in urma controalelor efectuate au gasit brutarii murdare si cuprinse de mucegai si animale sacrificate in spatii necorespunzatoare si vandute mai apoi la negru, scrie Adevarul.

Aceste nereguli au fost descoperite de catre inspectorii din cadrul DSVSA Bistrita-Nasaud, care au aplicat peste 39 de amenzi in valoare de 36.080 lei. Principalele spatii care s-au avut in vedere au fost cele in care se sacrifica si se comercializeaza animale. De asemenea, nu s-au respectat normele de depozitare a alimentelor.

Nici brutariile nu au scapat de aplicarea legii. Unitatile de panificatie in care s-a gasit mizerie, mucegai si nu aveau spatii adiacente adecvate au fost inchise.

Citeste si:

+ROMANII care stau la BLOC risca AMENZI DRASTICE daca administratorului ii ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro