Mituri despre metabolism

Mituri despre metabolism

Micul dejun accelereaza metabolismul Cum micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, dupa cum spun expertii in nutritie, multi au asociat acest lucru cu accelerarea metabolismului.

acum 47 luni (9 Sep 2016)

Micul dejun accelereaza metabolismul

Cum micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, dupa cum spun expertii in nutritie, multi au asociat acest lucru cu accelerarea metabolismului. Micul dejun, ca orice alta masa a zilei, are rol de a furniza energia necesara pentru organism, ceea ce inseamna ca nu are legatura cu accelerarea metabolismului.

Portiile mici grabesc arderile

Un alt mit des intalnit este acela ca mesele dese sunt secretul unui metabolism accelerat. Acest lucru nu este adevarat, deoarece expertii in nutritie spun ca frecventa cu care mancam nu are nicio legatura cu rata metabolica, ci doar cu un mai bun control al apetitului.

Exercitiile intense cresc metabolismul

Se spune ca, daca faci exercitii intense, atunci va creste metabolismul. Modul in care exersezi are legatura cu arderea caloriilor, ceea ce inseamna ca atunci cand exersezi intens si cand faci exercitii mai solicitante, arzi mai multe calorii.

Lanolina pura vindeca ranile rapid

Dieta disociata SPECIALA cu care slabesti 20 de kg ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro