Miting PSD de amploare la Pitesti: sunt asteptati 5.000 de oameni

Miting PSD de amploare la Pitesti: sunt asteptati 5.000 de oameni

Initiativa organizarii mitingului de sambata apartine mai multor primari PSD din Arges, care au pus la punct detaliile actiunii pe un grup de pe Watsupp, unde se s-a vorbit de mobilizarea a circa 300 de manifestanti din fiecare localitate care are primar social-democrat.

acum 41 luni (18 Feb 2017)

UPDATE 12.15 Viceprimarul municipiului Curtea de Arges, Gabriel Jubleanu, a anuntat pe Facebook ca celor interesati sa participe li se asigura transport. De aici, participantii vor pleca pe Strada Victoriei, spre Piata Primariei, de unde se vor intoarce in punctul de pornire.

Mitingul este autorizat de Primaria Pitesti, care miercuri si-a dat acordul pe solicitarea inaintata de PSD Pitesti in numele filialei Arges a partidului. Initiativa organizarii mitingului de sambata apartine mai multor primari PSD din Arges, care au pus la punct detaliile actiunii pe un grup de pe Watsupp, unde se s-a vorbit de mobilizarea a circa 300 de manifestanti din fiecare localitate care are primar social-democrat. "Sub 5000 de persoane ne facem de ras", a scris unul dintre participantii la discutii. Reamintim ca la mitingul anuntat la Pitesti pentru 6 februarie, de catre sustinatorii Guvernului Grindeanu, nu s-a prezentat nimeni. Ramaneti pe Adevarul.ro pentru un livetext si imagini live de la mitingul de la ora 17.00. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro