Mitica Dragomir "toarna" tot: "Banii din fotbal s-au dus in campania prezidentiala din 2014". Politicienii implicati

Mitica Dragomir

El a spus ca drepturile de televiziune s-au vandut de catre Liga de Fotbal condusa de Gino Iorgulescu catre un consortiu controlat de Arpad Paskany, dar a sustinut ca este mai interesant cum Digi a cumparat mai apoi aceste drepturi via Malta. Dumitru (Mitica) Dragomir a mai afirmat ca Grupul de la Cluj dupa ce Victor Ponta nu a fost ales presedinte si mai ales datorita faptului ca in campania fostului premier s-au bagat sume mari de bani s-ar fi rupt deoarece s-ar fi certat pe bani.

acum 83 luni (30 May 2017)

Fostul sef al Ligii de Fotbal, Mitica Dragomir, a facut dezvaluiri incendiare duminica seara in emisiunea lui Silviu Manastire la B1 Tv. El a vorbit despre banii din vanzarea mai multor jucatori de fotbal, dar si a drepturilor tv catre un off shore din Malta.

"Toti banii s-au dus in conturi offshore" si mai apoi si in campania electorala prezidentiala din 2014.

Mitica Dragomir a sustinut, conform flux24.ro, ca s-ar fi vazut cu fostul sef al SRI, George Maior, dupa ce ar fi fost implicat in dosare penale deoarece nu dorea sa renunte la sefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

Era deja ambasador si a venit si mi-a spus: Se curata unii pe altii acum si se detensioneaza totul, sustine Dragomir ca i-ar fi spus Maior.

Intrebat care era relatia dintre grupul Ponta - Oprea - Udrea si Gino Iorgulescu, Mitica Dragomir a raspuns ca acestia au fost cei care au vandut jucatori de fotbal si au incasat banii fara a da cluburilor.

El a spus ca drepturile de televiziune s-au vandut de catre Liga de Fotbal condusa de Gino Iorgulescu catre un consortiu controlat de Arpad Paskany, dar a sustinut ca este mai interesant cum Digi a cumparat mai apoi aceste drepturi via Malta. Aceasta ar fi fost una din mizele inlocuirii lui Dragomir de la sefia Ligii cu Gino Iorgulescu, apropiatul lui Victor Ponta.

Afacerea drepturilor tv a fost la acea vreme de 170 milioane de euro. Comisionul din afacere este de 4 milioane de euro pe an timp de 5 ani.

In afacerea lui Paskany era si Vasile Dincu, dar nu stiu daca a luat si comisionul.

Dumitru (Mitica) Dragomir a mai afirmat ca Grupul de la Cluj dupa ce Victor Ponta nu a fost ales presedinte si mai ales datorita faptului ca in campania fostului premier s-au bagat sume mari de bani s-ar fi rupt deoarece s-ar fi certat pe bani.

S-au certat de la bani.

Arpad Paskany imi spunea ca o sa iasa Ponta... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro