Mitica a venit, s-a certat si a plecat

Mitica a venit, s-a certat si a plecat

"Corleone" n-a reusit sa se impuna la FC Voluntari, asa cum o facea, pe vremuri, la Scornicesti sau Victoria Ramas in 2013 fara cea mai draga indeletnicire, conducerea LPF, Dumitru Dragomir a revenit in fotbal, la inceputul anului, in functia de presedinte de onoare al echipei FC Voluntari.

acum 52 luni (18 May 2016)

"Corleone" n-a reusit sa se impuna la FC Voluntari, asa cum o facea, pe vremuri, la Scornicesti sau Victoria

Ramas in 2013 fara cea mai draga indeletnicire, conducerea LPF, Dumitru Dragomir a revenit in fotbal, la inceputul anului, in functia de presedinte de onoare al echipei FC Voluntari.

Pandele a plecat urechea la nasul Becali

"Corleone" a fost de acord sa-i dea o mana de ajutor primarului Florentin Pandele, care incerca sa-si salveze clubul de la retrogradare. Insa, ieri, Mitica a plecat de la formatia aflata pe locul al 6-lea din clasamentul playout- ului.

Dragomir s-a suparat pe oficialii clubului, mai ales ca n-a fost de acord nici cu numirea lui Dinu Todoran in functia de antrenor. A fost pentru prima data dupa Revolutie cand "Oracolul din Balcesti" s-a aflat la pupitrul de comanda al unui club, iar lucrurile nu au mai mers ca pe vremuri. Citeste si:

+Gigi Becali si-a luat salariul de la Avicola Iasi. Crucile de la mormintele familiei Becali intrec orice imaginatie! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro