Mita electorala. Un candidat a fost filmat impartind flyere cu cate 100 de lei in interior

Un candidat la alegerile locale a fost suprins de camerele de luat vederi ale unui magazin in timp ce impartea pliante electorale cu 100 de lei mita in ele.

acum 56 luni (3 Jun 2016)

Un candidat la alegerile locale a fost suprins de camerele de luat vederi ale unui magazin in timp ce impartea pliante electorale cu 100 de lei mita in ele. Intreaga intamplare a fost reclamata la Politia din Iecea Mare de catre primarul comunei, Liviu Tomulea.

"Domnul Ursuletu Petre, candidat pentru Consiliul Local Iecea Mare din partea PNTCD a fost suprins de camerele de luat vederi dintr-un magazin din localitate in timp ce impartea pliante electorale cu sigla partidului sau si cu bancnote de 100 de lei in ele si le cerea oamenilor sa il voteze. Intamplarea a avut loc in jurul orei 12.30, iar eu de indata ce am aflat am facut o sesizare in scris catre Politia din Iecea, care acum face cercetari.

Ursuletu este sef al serviciului pentru situatii de urgenta din primaria Iecea Mare si este suspendat din functie pe perioada alegerilor. "In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de corupere a alegatorilor", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Timis.

+Politistii de la Rutiera din Reghin au investit spagile in firmele ... Citeste intreg articolul pe evz.ro