"Mita" electorala in dedicatii la Fuego. Bugetele publice ale comunelor se scurg in conturile fratilor Micula | DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

De cateva luni, pompos intitulate "Publicitate la televiziune nationala", sunt postate zeci de contracte semnate de primarii din mediul rural pentru difuzarea de dedicatii la una dintre emisiunile de la postul de televiziune Favorit TV.

acum 85 luni (18 Apr 2017)

Prezente insolite in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). De cateva luni, pompos intitulate "Publicitate la televiziune nationala", sunt postate zeci de contracte semnate de primarii din mediul rural pentru difuzarea de dedicatii la una dintre emisiunile de la postul de televiziune Favorit TV.

In SEAP ajung insa doar o parte dintre aceste achizitii. "Sunt sute de primarii care fac dedicatii cu diverse ocazii", spune unul dintre edilii care a semnat contracte de acest gen. Mai uita si el ca ulita nu-i desfundata si WC-ul in fundul curtii.

Citeste integral acest articol in editia print de marti a ziarului Romania Libera, disponibila la toate chioscurile de difuzare a presei si prin abonament! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro