Mistretul urias care a speriat Deva: animalul s-a ratacit langa mall si a fost haituit ore in sir de Politia Locala

Mistretul urias care a speriat Deva: animalul s-a ratacit langa mall si a fost haituit ore in sir de Politia Locala

La fata locului s-a deplasat un echipaj de Politie Locala, care a verificat zona si a constatat ca sesizarea se adevereste, motiv pentru care a solicitat sprijin tuturor patrulelor care s-au aflat de serviciu", a precizat Teodor Balan, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Deva.

acum 31 luni (23 Apr 2017)

Un porc mistret urias, "scapat" in Deva, in apropierea mall-ului de la marginea municipiului, a pus autoritatile locale in alerta.

"In jurul orei 9:40 am fost sesizati la dispeceratul Politiei Locale Deva ca un mistret de talie mare reprezinta un pericol pentru trecatorii din zona respectiva. La fata locului s-a deplasat un echipaj de Politie Locala, care a verificat zona si a constatat ca sesizarea se adevereste, motiv pentru care a solicitat sprijin tuturor patrulelor care s-au aflat de serviciu", a precizat Teodor Balan, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Deva. La fata locului au ajuns ulterior echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, de la Politie si Jandarmerie. "In jurul orei 13:30, mistretul a fost ajutat sa mearga in padure, iar traficul rutier si pietonal a fost reluat", a precizat Teodor Balan. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro