Misterul tragediei din Geoagiu Bai se adanceste. Medic legist: "Fata de 7 ani a murit, cel mai probabil, avand coloana fracturata dupa impactul cu apa"

Misterul tragediei din Geoagiu Bai se adanceste. Medic legist:

"Dupa audierea tuturor persoanelor care au cunostinta despre acest caz si in functie de concluziile medico-legale privind cauza decesului si celelelte elemente ale dosarului penal privind infractiune de ucidere din culpa, aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara vor fi luate masurile prevazute de lege", a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara. S-a plans de dureri de cap si de gat, a inceput sa verse si apoi, brusc a intrat in starea de inconstienta.

acum 46 luni (31 May 2016)

O ancheta penala are loc dupa tragedia petrecuta duminica in Geoagiu Bai, unde o copila de sapte ani a murit in urma unui banal accident in piscina. Intre timp medicii legisti au finalizat autopsia cadavrului minorei si sustin ca fata ar fi putut suferi fractura de coloana cervicala, la nivelul vertebrelor C3 si C4, in urma impactului cu apa, dupa o saritura de la inaltime. "Fata a murit din cauza fracturii de coloana cervicala", a declarat, pentru adevarul.ro, medicul legist Dan Marculescu, seful Serviciului Judetean de Medicina Legala Hunedoara.

"Cel mai probabil, luxatia la coloana cervicala s-a produs la momentul impactului cu apa, prin saritura de la inaltime, dar este posibil ca si ulterior, in apa sau dupa iesirea din apa, sa se fi produs aceasta luxatie", a precizat Dan Marculescu. Potrivit anchetatorilor, martorii au declarat ca fata a mai inotat inainte de a iesi din apa, simtindu-se rau.

La scurt timp dupa tragedia petrecuta duminica dupa-amiaza, Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara a publicat o fotografie, inregistrata de camerele video de supraveghere din incinta strandului, in care apareau trei persoane, doi adulti si un minor, martori la accidentul fetei.

Misterul tragediei din strand

Luni, acestia au contactat Politia Geoagiu, prin intermediul avocatului, si s-au aratat dispusi sa colaboreze cu Politia, in ancheta penala cu privire la decesul minorei in varsta de 7 ani. "Dupa audierea tuturor persoanelor care au cunostinta despre acest caz si in functie de concluziile medico-legale privind cauza decesului si celelelte elemente ale dosarului penal privind infractiune de ucidere din culpa, aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara vor fi luate masurile prevazute de lege", a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara.

Duminica, Madalina, copila in varsta de sapte ani,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro