Misterul din jurul fotografiilor de pe Facebook atribuite lui Carmen Iohannis, dezlegat - Prima Doamna nu are cont

Misterul din jurul fotografiilor de pe Facebook atribuite lui Carmen Iohannis, dezlegat - Prima Doamna nu are cont

Conturile create pe Facebook si care poarta numele lui Carmen Iohannis nu ii apartin, au precizat surse din Administratia Prezidentiala pentru "Adevarul". Citeste si: Ce hopuri au de trecut partidele in 2015 PROVOCARI Anul 2015 aduce alegeri in fruntea PSD, care ar putea insemna debarcarea lui Ponta din fruntea partidului si, automat, a Guvernului.

acum 99 luni (4 Jan 2015)

Conturile create pe Facebook si care poarta numele lui Carmen Iohannis nu ii apartin, au precizat surse din Administratia Prezidentiala pentru "Adevarul". Prima Doamna va avea insa un cont pe reteaua sociala, cat de curand, si planuieste sa fie activa in mediul online, au afirmat aceleasi surse.

Precizarea intervine in contextul in care, recent, mai multe fotografii publicate pe conturile atribuite lui Carmen Iohannis au starnit reactii acide in mediul online.

Multi comentatori au criticat imaginea in sine, fara a sti insa contextul in care a fost realizata si faptul ca respectivul cont de Facebook nu ii apartine Primei Doamne, in timp ce Varzariu a reclamat modul in care a fost utilizata fotografia, respectiv fara citarea sursei.

"Trebuie respectata munca unui om, implicit si drepturile de autor.

Citeste si:

Ce hopuri au de trecut partidele in 2015

PROVOCARI Anul 2015 aduce alegeri in fruntea PSD, care ar putea insemna debarcarea lui Ponta din fruntea partidului si, automat, a Guvernului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro