Misterele masinii lui Vasile Blaga

Misterele masinii lui Vasile Blaga

Copresedintele PNL, senatorul Vasile Blaga (60 de ani), a fost audiat ieri la DNA Bucuresti in calitate de martor intr-un dosar privind infractiuni de coruptie comise in perioada 2012-2014. Punctual, Vasile Blaga a dat explicatii procurorilor DNA de ce masina sa, un autoturism marca BMW, a fost condusa de mai multe ori de Liviu Popa: "Au fost date legate de masina: unde sta masina, de cand am masina, lucruri de genul asta". Cercetarile privind accidentul sunt continuate de catre politisti si un procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov.

acum 78 luni (19 Sep 2016)

Copresedintele PNL, senatorul Vasile Blaga (60 de ani), a fost audiat ieri la DNA Bucuresti in calitate de martor intr-un dosar privind infractiuni de coruptie comise in perioada 2012-2014. Este vorba de un dosar in care este implicat prietenul politicianului, chestorul Liviu Popa (48 de ani), seful Inspectoratului de Politie al Judetului (IJP) Bihor. In timp ce Blaga era audiat la Bucuresti, procurorii anticoruptie din Oradea au descins la sediul IPJ Bihor, la sediul Serviciului Logistic, dar si la locuinta lui Liviu Popa. Ancheta procurorilor DNA vizeaza fapte de coruptie in care sunt implicati ofiteri de politie din Bihor. Surse judiciare au explicat ca ar fi vorba inclusiv de fapte de mita.

Punctual, Vasile Blaga a dat explicatii procurorilor DNA de ce masina sa, un autoturism marca BMW, a fost condusa de mai multe ori de Liviu Popa: "Au fost date legate de masina: unde sta masina, de cand am masina, lucruri de genul asta". Blaga a spus ca este vorba mai mult de un ajutor pe care i-l da Popa, acela de a mai plimba masina periodic. "Eu l-am rugat in permanenta, pentru ca suntem prieteni de familie, cand poate, pentru ca eu stiu ce inseamna sa nu muti masina un an de zile, ajung de 2-3 ori pe an acolo," a spus Blaga. Anchetat pentru vatamare corporala

Initial, politicianul a legat audierea sa de un accident rutier pe care Liviu Popa l-a facut pe 6 septembrie, in timp ce ii conducea autoturismul BMW. "In urma cu doua saptamani, fiind in concediu domnul chestor Popa, eu l-am rugat sa ia masina - pentru ca este Diesel, din 2001 si trebuie miscata - si a avut un accident usor la Brasov. Potrivit liberalului, pagubele la masina sunt un far spart si bara de directie indoita, iar reparatiile vor fi suportate de Popa.

Pe 6 septembrie, autoturismul BMW condus de seful IPJ Bihor a intrat pe contrasens, incercand sa depaseasca un TIR si a lovit o alta masina, care venea din sens opus. Accidentul s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro