Misterele celui mai rusinos dosar cu autor neprins din istoria Politiei Timis: furtul din camera de corpuri delicte

De altfel, cotidianul "Adevarul" a dezvaluit la inceputul anului 2010 ca, in octombrie 2009, cu doar cateva luni inainte de furtul din camera de corpuri delicte, Politia de Frontiera Timis a fost supusa unui control efectuat de ofiteri de la Bucuresti, ocazie cu care s-au descoperit mai multe nereguli la "camera secretelor". Ancheta de la Bucuresti si tacere In urma dezvaluirilor legate de disparitia misterioasa a bunurilor din camera de corpuri delicte a Politiei de Frontiera Timis, a fost deschis un dosar penal, iar o echipa de la Bucuresti a fost decretat inceperea unei cercetari administrative la care au fost supusi zece angajati ai Politiei de Frontiera Timis.

acum 46 luni (15 Dec 2016)

Prima zi a lunii martie din anul 2010 avea sa le aduca politistilor timisoreni un "martisor" de toata frumusetea. Jurnalistii tion.ro au publicat atunci o informatie potrivit careia hotii au dat lovitura chiar in camera de corpuri delicte a Politiei de Frontiera Timis, de unde au furat mai multe bunuri confiscate. Dupa ce politistii au facut inventarul bunurilor disparute, s-a constatat ca hotii au plecat cu 65 de baxuri de tigari netimbrate, 219 parfumuri si 354 de ceasuri de firma contrafacute.

Furturi repetate musamalizate

Cazul tigarilor, parfumurilor si ceasurilor disparute din sediul Politiei de Frontiera Timis avea sa dezvaluie faptul ca furtul din camera de corpuri delicte nu este primul de acest gen. Publicatia pressalert.ro a dezvaluit cu un an inainte ca, din acelasi loc, au disparut patru baxuri de tigari de contrabanda. De altfel, cotidianul "Adevarul" a dezvaluit la inceputul anului 2010 ca, in octombrie 2009, cu doar cateva luni inainte de furtul din camera de corpuri delicte, Politia de Frontiera Timis a fost supusa unui control efectuat de ofiteri de la Bucuresti, ocazie cu care s-au descoperit mai multe nereguli la "camera secretelor".

In urma controlului, sefii de la Bucuresti au ordonat celor din Timis sa monteze camere de supraveghere atat in interiorul camerei, cat si in exterior, precum si un sistem de alarma.

"Exista un ordin potrivit caruia trebuia sa montam un sistem de supraveghere la camera de corpuri delict, insa nu au existat bani pentru aceasta investitie", declara, in 2010, Ciprian Gaic, purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Timis.

Ancheta de la Bucuresti si tacere

In urma dezvaluirilor legate de disparitia misterioasa a bunurilor din camera de corpuri delicte a Politiei de Frontiera Timis, a fost deschis un dosar penal, iar o echipa de la Bucuresti a fost decretat inceperea unei cercet... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro