Mister in jurul inaugurarii stadionului de 54 de milioane de euro din Craiova. Olguta Vasilescu: "Nu, nu sunt probleme, niciun fel de probleme"

Mister in jurul inaugurarii stadionului de 54 de milioane de euro din Craiova. Olguta Vasilescu:

"Pana la urma, indiferent cu cine se inaugureaza, este o minune, este un stadion-minune, un stadion de care sa se bucure si craiovenii, si cei din Dolj, cei din Oltenia, o sa vina si de la noi, din Teleorman, aici. Am avut piedici dupa piedici pana a se realiza acest obiectiv si de aici din Dolj, de la Craiova, si de la Bucuresti si din partea altor institutii.

acum 26 luni (6 Sep 2017)

Potrivit unor imagini facute publice, acoperisul arenei a fost montat gresit, iar in momentul in care ar fi trebuit prinse ultimele elemente constructorii au descoperit ca acestea nu se imbina conform proiectului. "Stadionul este aproape finalizat, numai ca nu stim cand va fi primul meci, pentru ca este in functie de gazon. Nu, nu sunt probleme, niciun fel de probleme", a spus Lia Olguta Vasilescu, actualul ministru al Muncii, prezenta astazi la Craiova, intr-o vizita oficiala, insotita de Liviu Dragnea, liderul PSD. Investitia este aproape finalizata, insa nu se stie data cand noul stadion va fi inagurat

Costurile pentru ridicarea noului stadion se ridica la 45 de milioane de euro, bani proveniti din fonduri guvernamentale. "Lucrarile avanseaza, dar sunt extrem de meticuloase si de aceea vor mai dura. Nu pot sa va dau niciun termen si, nici daca as avea o idee, n-as putea face public acest lucru, pentru ca nu este calitatea mea", a spus Mihail Genoiu, actualul primar din Craiova.

Reprezentantul constructorului a declarat ieri ca toate problemele la noul stadion din Craiova au fost remediate, insa a refuzat sa precizeze care au fost problemele. Constructorul a precizat ca toate problemele au fost remdiate Liviu Dragnea a declarat la Craiova ca sustine in continuare suplimentarea fondurilor pentru constructia de stadioane in Romania. "Pana la urma, indiferent cu cine se inaugureaza, este o minune, este un stadion-minune, un stadion de care sa se bucure si craiovenii, si cei din Dolj, cei din Oltenia, o sa vina si de la noi, din Teleorman, aici. Ganditi-va ca aici o sa vedem copii, familii, e un loc civilizat si frumos si functional, cu un gayon foarte bun. Cand am mai venit nu era asa (stadionul n.r) si sunt foarte marcat si emotionat pentru ca va putem spune amandoi cum a aparut ideea. Am avut piedici dupa piedici pana a se realiza acest obiectiv si de aici din Dolj, de la Craiova, si de la Bucuresti si din partea altor institutii.... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro