Mister elucidat: unde isi petrece Macron prima vacanta in calitate de presedinte

Mister elucidat: unde isi petrece Macron prima vacanta in calitate de presedinte

Le Journal du Dimanche a aflat ca Emmanuel Macron si sotia sa Brigitte au sosit la Marsilia joi si s-au cazat in resedinta privata a prefectului regiunii Provence-Alpes-Cote d'Azur, Stephane Bouillon.

acum 29 luni (13 Aug 2017)

Le Journal du Dimanche a aflat ca Emmanuel Macron si sotia sa Brigitte au sosit la Marsilia joi si s-au cazat in resedinta privata a prefectului regiunii Provence-Alpes-Cote d'Azur, Stephane Bouillon. Resedinta lui Bouillon are un parc de cateva hectare, o piscina si ofera o priveliste impresionanta, fiind situata pe un deal din Roucas Blanc, un cartier din arondismentul VII al Marsiliei.

La Provence confirma informatia, scriind ca Emmanuel Macron a fost vazut vineri facand jogging pe plaja Prado.

Castelul Buzine (in imagine) isi datoreaza celebritatea scriitorului si cineastului Marcel Pagnol FOTO Twitter @kiara_visentini

Palatul Elysee a refuzat sa comenteze aceste informatii, repetand doar ca Macron isi petrece vacanta undeva in Franta si este "mobilizabil in orice moment".

Plaja Prado din Marsilia FOTO thousandwonders.net

La Provence mai scrie ca Macron va ramane in acest oras de la Marea Mediterana pana la 20 august, insa Elysee nu a vrut sa comenteze aceasta informatie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro