"Misiune: Imposibila. Natiunea secreta" s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american

Filmul, al cincilea din franciza de actiune "Misiune: Imposibila", a realizat incasari de 29,4 milioane de dolari in cel de-al doilea weekend de proiectii in America de Nord. In acest film regizat de Jonathan Demme, autorul unor filme celebre, precum "Tacerea mieilor", "Philadelphia" si "Rachel se marita/ Rachel Getting Married", celebra actrita americana Meryl Streep interpreteaza rolul unei cantarete rock 'n' roll care, dupa decenii de concerte si turnee, isi da seama ca a sosit timpul sa se apropie din nou de membrii familiei sale de care se instrainase. Filmul "Lovitura de stanga/ Southpaw", cu Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Naomie Harris si Forest Whitaker in rolurile principale, a coborat trei pozitii, pana pe locul al zecelea in box office-ul nord-american, cu incasari de 4,7 milioane de dolari de vineri pana duminica.

acum 63 luni (10 Aug 2015)

Filmul, al cincilea din franciza de actiune "Misiune: Imposibila", a realizat incasari de 29,4 milioane de dolari in cel de-al doilea weekend de proiectii in America de Nord. Natiunea secreta" a obtinut deja incasari de peste 108,6 milioane de dolari pe plan mondial.

Potrivit estimarilor companiei Exhibitor Relations, cel mai recent film cu supereroi Marvel, lungmetrajul "Cei patru fantastici/ Fantastic Four", a debutat pe locul al doilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 26,2 milioane de dolari. Acest film SF, ce reprezinta o relansare a unei francize cinematografice despre patru tineri care sunt transportati intr-un univers alternativ in care capata puteri speciale, reprezinta o dezamagire de box office si a obtinut recenzii negative din partea criticilor de cinema.

Filmul "Darul/ The Gift", un thriller psihologic cu Jason Bateman si Rebecca Hall in rolurile principale, a debutat pe locul al treilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 12 milioane de dolari.

Comedia "Vacanta cu peripetii/ Vacation", cu Ed Helms si Christina Applegate in rolurile principale, a pierdut doua pozitii si a coborat pe locul al patrulea in box office-ul nord-american, cu incasari de 9,1 milioane de dolari de vineri pana duminica. In speranta de a repara relatiile dintre membrii familiei sale, un tata original isi surprinde sotia si pe cei doi copii ai lor organizand o calatorie initiatica, prin care vor incerca sa traverseze Statele Unite.

Tot doua pozitii a coborat si "Omul-Furnica/ Ant-Man", cel mai recent film inspirat din universul super-eroilor Marvel, care a ajuns pe locul al cincilea, cu incasari de 7,8 milioane de dolari. Acest film SF si de actiune il are ca protagonist pe actorul Paul Rudd, secondat cu succes de Michael Douglas si Evangeline Lilly. Inarmat cu o abilitatea extraordinara de a-si micsora dimensiunea si de a-si mari proportional puterea, escroc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro