Mirosurile care te ajuta sa mananci mai putin

Mirosurile care te ajuta sa mananci mai putin

Alan Hirsch este cel care a vorbit pentru prima data despre acest efect si chiar daca este considerata a fi o metoda veche ce dateaza inca din 2004 aceasta are efect de fiecare data, potrivit celor de la LiveScience.com Afla mai multe despre mirosurile care te ajuta sa mananci mai putin pe clicksanatate.ro De ce e periculos sa consumi alcool cand te expui la soare Esti insarcinata?

acum 35 luni (26 Jun 2017)

Poate ti s-a intamplat ca dupa ce ai gatit sa te simti satul si sa nu mai vrei sa mananci.

Daca vrei sa scapi de cateva kilograme in plus inainte de a ajunge pe litoral iti recomadam sa acorzi o atentie deosebita simturilor tale. Aromele puternice nu au doar rolul de a condimenta mancare ci si de a proteja corpul de surplusul de kilograme.

Usturoiul si ceapa atrag apetitul

Atunci cand mananci in liniste, mesteci cu atentie la finalul mesei vei observa ca ai mancat mai putin deoarece creierul are nevoie de maximum 15 minute pentru a transmite semnalul ca alimentele primite sunt suficiente pentru a-l hrani.

Mirosul de ceapa si de usturoi nu este pe placul tuturor, insa exact de ceea ce fugi, aia te atrage.

Cand te asezi la masa cel mai indicat ar fi ca mai intai sa adulmeci mancare sa astepti un pic si apoi sa te apuci sa savurezi felul de mancare comandat.

In felul acesta creierului i se va induce senzatia de satietate mai repede si vei constata spre surprinderea ta ca vei manca mai putin iar kilogramele se vor topi ca prin minune chiar sub ochii tai.

Alan Hirsch este cel care a vorbit pentru prima data despre acest efect si chiar daca este considerata a fi o metoda veche ce dateaza inca din 2004 aceasta are efect de fiecare data, potrivit celor de la LiveScience.com

Afla mai multe despre mirosurile care te ajuta sa mananci mai putin pe clicksanatate.ro

De ce e periculos sa consumi alcool cand te expui la soare

Esti insarcinata? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro