Mirela Oprisor, Aspirina din Las Fierbinti, si scenaristul Mimi Branescu renunta la proiect: primele declaratii

Mirela Oprisor, Aspirina din Las Fierbinti, si scenaristul Mimi Branescu renunta la proiect: primele declaratii

Scenariul pentru al zecelea sezon "Las Fierbinti", care a inceput joi, nu mai este semnat de Mimi Branescu, dupa cum acesta a anuntat prin intermediul unui mesaj public pe pagina de Facebook.

acum 91 luni (17 Sep 2016)

Scenariul pentru al zecelea sezon "Las Fierbinti", care a inceput joi, nu mai este semnat de Mimi Branescu, dupa cum acesta a anuntat prin intermediul unui mesaj public pe pagina de Facebook. Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au fost alaturi de mine. Au fost cinci ani grei, de care sunt mandru. Tin sa mentionez ca a fost alegerea mea sa ma opresc. Am decis sa ma opresc inainte ca placerea sa devina o cazna.

Aceeasi sursa anunta si ca sotia scenaristului, Mirela Oprisor, cea care a portretizat-o pe Aspirina, a decis sa incheie colaborarea, insa aceasta s-a limitat la a le ura succes fostilor colegi.

Actorul Mihai Bobonete, care il joaca pe Bobita, i-a multumit public lui Mimi Branescu: "Multumim Mimi pentru toti acesti ani minunati, iar eu unul ti-am spus-o si ti-o repet iti raman profund indatorat pe viata pentru scenariile fabuloase in care am jucat si pentru acest proiect care m-a dus aici. Imi pare rau ca nu mai faci parte din echipa si sper sa nu te dezamagim cu aceste noi episoade, care, din punctul meu de vedere, tin stacheta sus.

Cu accentul pus pe situatii comune, cu replici autentice si cu o atmosfera tipic romaneasca, "Las Fierbinti" a intrat repede in gratiile telespectatorilor, devenind cel mai de succes serial romanesc al ultimilor ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro