Mirel Palada va fi schimbat de premierul Ponta din functia de purtator de cuvant cu Corneliu Calota

Palada a fost numit in septembrie 2013 consilier pentru strategii guvernamentale al premierului, iar dupa o luna, in octombrie 2013, Victor Ponta anunta ca Palada a fost desemnat sa indeplineasca "temporar"si rolul de purtator de cuvant al Guvernului, dupa ce fostul detinator al acestei functii, Andrei Zaharescu, a fost numit consul general la Cape Town, Africa de Sud. Cat voi fi purtator de cuvant al guvernului voi aprecia munca facuta cu onestitate de catre jurnalisti si voi face tot ce imi sta in putere sa apar principiile profesionalismului, responsabilitatii sociale, tolerantei, bunului-simt si apararii democratiei statului de drept", se spunea intr-o scrisoare adresata presedintelui interimar al Clubului Roman de Presa, Indira Crasnea de catre oficialul guvernului, scisoare scanata si postata pe pagina de Facebook a lui Palada.

acum 111 luni (3 Sep 2014)

Palada a fost numit in septembrie 2013 consilier pentru strategii guvernamentale al premierului, iar dupa o luna, in octombrie 2013, Victor Ponta anunta ca Palada a fost desemnat sa indeplineasca "temporar"si rolul de purtator de cuvant al Guvernului, dupa ce fostul detinator al acestei functii, Andrei Zaharescu, a fost numit consul general la Cape Town, Africa de Sud. Decizia premierului vine dupa ce, la mijlocul lunii august, Mirel Palada a postat pe Facebook un text in care spune ca are o placere sa "execute electric" jurnalisti: "Cum apare cate un subiect politic care invartoseaza spiritul bejboinic in opinanti, de zici ca-i catastrofa si dezastru mondial, cum mai scot capul cate doi-trei-zece-douazeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiti de pe lista mea care isi fac seppuku comunicational si trantesc cu cuvintele anti-guvernamentale in balta propagandistica la mine pe wall. Si uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protap si le dam block si mai bem o bere in cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este.

Intrebat cum comenteaza textul publicat, pe Facebook, de catre purtatorul de cuvant al Guvernului, premierul Victor Ponta a afirmat ca nu a discutat cu acesta. M-am gandit foarte clar si i-am spus domnului Palada in mod direct ca nu sunt de acord cu un asemenea mod de exprimare nici macar pe Facebook. Cat voi fi purtator de cuvant al guvernului voi aprecia munca facuta cu onestitate de catre jurnalisti si voi face tot ce imi sta in putere sa apar principiile profesionalismului, responsabilitatii sociale, tolerantei, bunului-simt si apararii democratiei statului de drept", se spunea intr-o scrisoare adresata presedintelui interimar al Clubului Roman de Presa, Indira Crasnea de catre oficialul guvernului, scisoare scanata si postata pe pagina de Facebook a lui Palada.

Ambasada SUA, despre postarea lui Palada: "Ugly comments"

Insarcinatul cu Afaceri al Amba... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro