Mireasa cu barba. Povestea emotionanta a tinerei care a invatat sa-si iubeasca trupul, chiar daca arata diferit

Mireasa cu barba. Povestea emotionanta a tinerei care a invatat sa-si iubeasca trupul, chiar daca arata diferit

Umilita de colegii ei si chiar de rude si de prieteni, ea a incercat sa fie o adolescenta normala si pentru asta s-a epilat, s-a ras, si-a decolorat parul, a incercat toate metodele posibile ca sa scape de parul inestetic.

acum 52 luni (6 Jul 2015)

Harnaam Kaur sufera de sindromul ovarelor polichistice, o boala din cauza careia are o pilozitate excesiva pe corp si pe fata. Umilita de colegii ei si chiar de rude si de prieteni, ea a incercat sa fie o adolescenta normala si pentru asta s-a epilat, s-a ras, si-a decolorat parul, a incercat toate metodele posibile ca sa scape de parul inestetic. La 16 ani, a decis sa nu se mai ascunda si sa vorbeasca deschis despre problema ei, sa-si iubeasca trupul cu care s-a nascut chiar daca arata diferit.

Acum, Harnaam a devenit o activista impotriva discriminarii si jignirilor legate de aspectul fizic, incurajandu-i pe altii sa-si accepte corpul asa cum este si sa aiba o atitudine pozitiva, asemeni ei. Personalitatea, sufletul, inteligenta, sunt la fel de importante ca si aspectul fizic si ele ne definesc cu adevarat, a declarat tanara, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Rock n Roll Bride.

Recent, Harnaam a fost fotomodel pentru o zi si a purtat o rochie de mireasa in cadrul unei sedinte foto organizata de fotografa Louisa Coulthurst, de la agentia Urban Bridesmaid Photography. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro