Mircea Tudosie este noul director general provizoriu al Postei Romane

Mircea Tudosie este noul director general provizoriu al Postei Romane

Posta Romana, companie nationala infiintata conform Legii 31/1990, si nu o institutie publica, este detinuta de statul roman, prin Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala (MCSI), in proportie de 75%, si de Fondul Proprietatea (FP) in proportie de 25%.

acum 69 luni (8 Jun 2018)

"In decursul zilei de astazi, 8 iunie a.c., a avut loc sedinta Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana S. Aceasta decizie a fost luata prin votul unanim al membrilor Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana SA", precizeaza institutia intr-un comunicat citat de Agerpres.

In data de 6 iunie, Posta Romana a anuntat ca directorul general interimar Costin Tudor si-a inaintat demisia de la conducerea operatorului national de servicii postale. "In doar doua luni, am pus bazele unor demersuri concrete pentru ca Posta Romana sa intre intr-un proces real de modernizare si dezvoltare si cred ca acest proces trebuie sa continue, pentru ca dezideratul de a redeveni o companie credibila si respectata sa fie atins", a spus atunci Costin Tudor. Inaintea lui, functia a fost ocupata de Elena Petrascu, numita in data de 15 februarie 2018.

Posta Romana, companie nationala infiintata conform Legii 31/1990, si nu o institutie publica, este detinuta de statul roman, prin Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala (MCSI), in proportie de 75%, si de Fondul Proprietatea (FP) in proportie de 25%. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro