Mircea Radu va realiza "IE, Romanie" la Antena 1: detalii despre noul reality show

Mircea Radu va realiza

Incepand cu primavara aceasta, Antena 1 va avea un nou reality show, asemanator cu "Miss fata de la tara", emisiunea care s-a difuzat la Prima TV si in care Mircea Radu a avut chiar rol de membru al juriului. Apoi, in lumea asta media in care lucrurile si prieteniile mari tin o zi, e grozav si reconfortant sa ma intalnesc cu fosti colegi, oameni cu care am lucrat acum 10-15 ani, cu care sa rad la fel.

acum 27 luni (17 Jan 2018)

Incepand cu primavara aceasta, Antena 1 va avea un nou reality show, asemanator cu "Miss fata de la tara", emisiunea care s-a difuzat la Prima TV si in care Mircea Radu a avut chiar rol de membru al juriului.

"IE, Romanie" va debuta sub forma unei aventuri rurale, in care vedetele se vor intrece pentru a descoperi cele mai autentice si interesante talente din tara noastra, dar si cele mai frumoase fete.

"IE, Romanie" este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care sa poata reprezenta cu mandrie tara. Fiecare dintre editii, ce va fi prezentata in doua episoade pe saptamana, va avea doi invitati speciali, doua vedete, ce vor bate colturile Romaniei la pas, in cautarea de fete frumoase si oameni talentati.

Dupa etapa de preselectii si cea a probelor practice, concurentii alesi vor fi nevoiti sa demonstreze ca pot mentine traditia vie, indiferent de tipul talentului lor, intr-o gala regionala.

Premiile vor fi impartite in doua categorii, locale si nationale, iar batalia finala se va da pentru marele premiu in valoare de 20.000 de euro.

Moderatorul emisiunii, Mircea Radu, va pleca cu caravana spre cele noua regiuni ale tarii unde se va intalni cu juriul si cele doua vedete care vor porni pe drumul cautarii talentelor.

Mircea Radu declara acum ca "simte ca nu ar fi plecat niciodata": "Cum as putea sa uit (si ma bucur ca nimeni n-o face) ca aici, in Antena 1, am prezentat acea emisiune-fenomen, inca neegalata - vorbesc desigur de . Apoi, in lumea asta media in care lucrurile si prieteniile mari tin o zi, e grozav si reconfortant sa ma intalnesc cu fosti colegi, oameni cu care am lucrat acum 10-15 ani, cu care sa rad la fel.

In ceea ce priveste participarea in acest proiect coordonat de Marius Toader, Mircea Radu considera "IE, Romanie" ca fiind "o ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro