Mircea Ionescu Quintus, MANDRU de PNL: De cand PNL a candidat separat in alegeri niciodata NU a obtinut un ASEMENEA PROCENT pe tara

Mircea Ionescu Quintus, MANDRU de PNL: De cand PNL a candidat separat in alegeri niciodata NU a obtinut un ASEMENEA PROCENT pe tara

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus a declarat luni seara ca niciodata PNL nu a obtinut un asemenea procent pe tara de cand a candidat separat. Cu aceeasi barbatie, eu spun ca la Bucuresti am fost infranti si spre deosebire de ce se intampla in razboi, cand inamicul care ne invingea nu putea fi, ma rog, in niciun fel gratulat sau felicitat, in politica atunci cand adversarul te invinge trebuie sa-l feliciti si eu o felicit pe doamna primar — prima femeie in fruntea Bucurestiului — pentru succesul sau", a sustinut presedintele de onoare al PNL.

acum 68 luni (7 Jun 2016)

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus a declarat luni seara ca niciodata PNL nu a obtinut un asemenea procent pe tara de cand a candidat separat.

"Am si multumirile mele si unele din ele indreptatite. De cand Partidul National Liberal a candidat separat in alegeri niciodata nu a obtinut un asemenea procent pe tara. In al doilea rand, sunt foarte multumit ca in judetul in care ma aflu si in care patimesc acum ca sunt destul de bolnav, in fine trec peste acest amanunt, a iesit foarte bine.

El a subliniat ca atunci cand PNL a fost infrant s-a recunoscut acest lucru.

"Oriunde am fost infranti am recunoscut cu barbatie ca am fost infranti. Cu aceeasi barbatie, eu spun ca la Bucuresti am fost infranti si spre deosebire de ce se intampla in razboi, cand inamicul care ne invingea nu putea fi, ma rog, in niciun fel gratulat sau felicitat, in politica atunci cand adversarul te invinge trebuie sa-l feliciti si eu o felicit pe doamna primar — prima femeie in fruntea Bucurestiului — pentru succesul sau", a sustinut presedintele de onoare al PNL.

Quintus a spus ca asteapta in perioada urmatoare sa vada discutii responsabile. Am fost sunat din foarte multe parti ale tarii incercand sa afle parerea mea, nu le-am dat-o — ceea ce totusi fac acum — si astept sa vad discutii pe care le doresc responsabile. Fiecare din noi trebuie sa ne asumam partea de asumare a infrangerii si mai ales partea placuta de asumare a castigurilor", a spus el.

Referitor la scorul obtinut in Capitala de catre PNL, Quintus a admis ca nu s-a asteptat la acest rezultat, scrie Agerpres. In orice caz, daca aplici la o mai putin de o treime (...) scorurile obtinute inseamna alegeri cu o mica parte din cetatenii Capitalei, ceea ce nu este in regula", a mai precizat el. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro