Mircea Geoana, la Adevarul Live: Nu m-am gandit niciodata ca PSD va avea de ales intre un inculpat si un condamnat

Mircea Geoana, la Adevarul Live: Nu m-am gandit niciodata ca PSD va avea de ales intre un inculpat si un condamnat

Ramai pe adevarul.ro pentru a urmari principalele declaratii ale lui Mircea Geoana: Despre retrimiterea in Parlament Codului Fiscal Parlamentarii PSRO s-au abtinut la votul din Camera Deputatilor, dintr-un motiv diferit de catre cel indicat de presedinte. Cred ca vom avea un Guvern nou, in care liberalii, noi, cei de la PSRO, ne putem ralia, iar preseidntele va decide ce formula este mai buna. Sunt stupefiat de lipsa de refex democratic la nivelele intermediare si de varf in PSD.

acum 98 luni (17 Jul 2015)

Ramai pe adevarul.ro pentru a urmari principalele declaratii ale lui Mircea Geoana:

Despre retrimiterea in Parlament Codului Fiscal

Parlamentarii PSRO s-au abtinut la votul din Camera Deputatilor, dintr-un motiv diferit de catre cel indicat de presedinte. Codul Fiscal este un proiect ultra de dreapta. Presedintele are dreptate cand spune ca este un sentiment de improvizatie. De ce ai fugit de discutia cu Comisia Europeana, cu FMI?

Despre cat va rezista Ponta la guvernare

Eu cred ca in conditiile in care Victor Ponta nu va continua ca prim-ministru exista mai multe variante. Cred ca vom avea un Guvern nou, in care liberalii, noi, cei de la PSRO, ne putem ralia, iar preseidntele va decide ce formula este mai buna. Are de ales intr-un inculpat si un condamnat. PSD nu mai are resursa umana competenta, atractiva, care sa ofere un nou proiect politic. Este un moment de rapscruce. Oamenii onesti din PSD au in PSRO o varianta mult mai atractiva si de termen lung.

Sunt stupefiat de lipsa de refex democratic la nivelele intermediare si de varf in PSD. Faptul ca nimeni nu mai are indrazneala sa vorbeasca despre o analiza este de neinteles pentru mine.

Un simplu rebranding in partid nu mai este suficient. Sunt dispus sa dau mana cu oamenii onesti, dar o formula noua este o cale mai plina de viitor. Foarte multa lume din PSD se intreaba daca este o cale credibila, de viitor, in PSD. Nu poti sa vopsesti gardul de cinci ori.

Despre social-democratii care se lupta pentru sefia PSD

Este un om cu o condamnare penala. Va urma o perioada lunga de Opozitie. Intrebarea este cine are capacitatea si anvergura sa tina impreuna un partid extrem de fragmentat s care va trebui sam reziste multi ani in Opozitie. Vrei sa lasi o conducere interimara pentru doi ani de zile. Cum este posibil asa ceva Nu cred ca in era... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro