Mircea Geoana il lauda pe Klaus Iohannis: "E un om serios, capabil sa invete"

Mircea Geoana il lauda pe Klaus Iohannis:

"Daca va cadea in panta domnului Basescu, de inteles omeneste, de a lucra doar cu ai lui, si nu va intelege ca un presedinte are nevoie sa creeze o coalitie in societate, deci daca Iohannis va intelege ceva din mandatul Basescu - si cred ca a inteles, va intelege ca sunt cateva chestiuni obligatorii, lasand competitia sa decurga firesc.

acum 100 luni (27 Nov 2014)

Am o singura speranta referitoare la relatia noastra: daca intr-adevar dorim, si cred ca asta il doreste suflarea romaneasca, sa stabilim o noua regula a jocului, va avea adepti", a spus Geoana.

El a opinat ca Iohannis va fi un presedinte care va respecta Constitutia si si-a exprimat speranta ca acesta nu va face greseli.

"Daca va cadea in panta domnului Basescu, de inteles omeneste, de a lucra doar cu ai lui, si nu va intelege ca un presedinte are nevoie sa creeze o coalitie in societate, deci daca Iohannis va intelege ceva din mandatul Basescu - si cred ca a inteles, va intelege ca sunt cateva chestiuni obligatorii, lasand competitia sa decurga firesc. Cred ca va fi mult mai aproape de Constitutie, asa cum este ea azi.

Citeste si:

Mircea Geoana, despre momentul in care a fost exclus din PSD: "Ponta a spus: ori eu, ori el!"

Senatorul Mircea Geoana, proaspat exclus din PSD, a vorbit, la "Gandul Live", despre discutiile din sedinta social-democratilor, in urma caruia el a fost exclus. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro