Mircea Geoana il da in judecata pe ministrul Eugen Nicolicea pentru calomnie

Daca are intrebari cu privire la modul in care a fost exclus, are un coleg de guvern, pe vicepresedintele de atunci, Liviu Dragnea, care a fost prezent la sedinta de atunci a organizatiei", a declarat Geoana, sambata.

acum 49 luni (6 Dec 2014)

Senatorul Mircea Geoana a declarat, sambata, la B1 TV, ca il va da in judecata pe ministrul Eugen Nicolicea pentru calomnie.

Nicolicea a afirmat vineri seara, la o emisiunede la B1 TV, ca Geoana a incasat 40.000 de euro pentru ca el sa fie exclus din partid, in anul 2008.

In replica, Mircea Geoana spune ca afirmatia ministrului pentru Relatia cu Parlamentul este cea mai mare inventie si minciuna pe care a auzit-o vreodata, aratand ca luni il va actiona pe acesta in instanta.

Citeste si: Ivan: Imaginea PSD, afectata dupa excluderea lui Geoana, Sova si Vanghelie

"De cinci ani de zile am accept fara sa reactionez la frustrarile permanente ale domnului Nicolicea. Eu pot sa inteleg si lunga suita de calomnii si neadevaruri pe care le-a spus despre mine, dar de aceasta data vreau sa fiu extrem de clar. Daca are intrebari cu privire la modul in care a fost exclus, are un coleg de guvern, pe vicepresedintele de atunci, Liviu Dragnea, care a fost prezent la sedinta de atunci a organizatiei", a declarat Geoana, sambata. Iar banii pe care ii voi obtine ca daune pentru insulta, calomnie si minciuna le voi dona unui ONG cu o singura conditie: sa inventeze un premiu anual pentru lichelism si traseism in politica. Cred ca domnul Niclicea s-ar califica intr-un "grup select" de politicieni care pot primi o astfel de eticheta.

Eugen Nicolicea a adaugat ca Geoana a spus ca a primit cei 40.000 de euro la grupul social-democratilor din Parlament. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro