Mircea Geoana: Este nefiresc ca STS sa aiba de a face in vreun fel cu alegerile

Este nefiresc si antidemocratic, nu cred ca este vreo tara in lume, in lumea democratica autentica, in care un serviciu secret sa fie chemat sa verifice si sa participe la informare, la transmitere de numaratoare de voturi (...) Pentru ce avem AEP, pentru ce avem un sistem de acest gen?

acum 40 luni (23 May 2017)

Fostul candidat la alegerile prezidentialele din 2009, Mircea Geoana, considera ca este "nefiresc" ca un serviciu secret, STS, sa aiba de a face in vreun fel cu alegerile, informeaza marti Agerpres. Este nefiresc si antidemocratic, nu cred ca este vreo tara in lume, in lumea democratica autentica, in care un serviciu secret sa fie chemat sa verifice si sa participe la informare, la transmitere de numaratoare de voturi (...) Pentru ce avem AEP, pentru ce avem un sistem de acest gen? ale Comisiei) dincolo de aflarea adevarului sau a adevarului in limita posibilului aflarii acestuia sa permita perfectionarea sistemului nostru democratic si un element de anticorpi in sistemul nostru democratic pentru anii si deceniile care vin", a afirmat, marti, Mircea Geoana la audierea sa in cadrul Comisiei parlamentare de ancheta privind prezidentialele din 2009.

Audierile de saptamana viitoare in comisia de ancheta vor incepe luni, de la ora 9,00, cu fostul candidat la prezidentialele din 2009 Mircea Geoana, care a fost prezent si marti la comisie mai bine de o ora. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro