Mircea Cartarescu a povestit cum a fost confundat cu Liiceanu, cu Mungiu si cu Mircea Badea

Scriitorul Mircea Cartarescu a recunoscut, duminica seara, la Digi 24, ca in multe situatii oamenii care il recunosc pe strada il acuza ca ar fi omul lui Traian Basescu, dar cei care il apreciaza nu il recunosc dupa figura ci il confunda cu alte persoane publice.

acum 71 luni (16 Oct 2017)

Scriitorul Mircea Cartarescu a recunoscut, duminica seara, la Digi 24, ca in multe situatii oamenii care il recunosc pe strada il acuza ca ar fi omul lui Traian Basescu, dar cei care il apreciaza nu il recunosc dupa figura ci il confunda cu alte persoane publice. O stewardesa l-a privit fix, iar apoi, chiar inainte sa explice procedurile de siguranta la bord, a spus catre pasageri: "Avem onoarea sa-l avem printre noi pe domnul Mircea Badea!". Soferul din spate a franat si el, aproape sa-l ciocneasca, apoi a coborat si s-a dus spre Cartarescu, dar cand i-a vazut figura i-a intins mana si i-a zis: "Ce onoare sa va intalnesc, domnule Mungiu, chiar si intr-o asemenea situatie!".

Mircea Cartarescu nu a povestit cum a reactionat in cele trei situatii de mai sus. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro