Mircea Basescu afla astazi daca iese din inchisoare. Sentinta magistratilor Tribunalului Constanta este definitiva

Mircea Basescu afla astazi daca iese din inchisoare. Sentinta magistratilor Tribunalului Constanta este definitiva

Fratele fostului presedinte, Traian Basescu, a incercat pana acum de doua ori sa-i convinga pe magistrati ca poate fi eliberat mai repede din inchisoare, dar fara succes.

acum 78 luni (4 Sep 2017)

Fratele fostului presedinte, Traian Basescu, a incercat pana acum de doua ori sa-i convinga pe magistrati ca poate fi eliberat mai repede din inchisoare, dar fara succes. In cazul in care solicitarea procurorilor va fi respinsa, Mircea Basescu va fi eliberat din penitenciarul Poarta Alba, acolo unde ispaseste o pedeapsa de 4 ani.

Tot Tribunalul Constanta a mai respins pana acum de doua ori cererea lui Mircea Basescu de liberare conditionata, ultima sentinta fiind in luna martie 2017.

Fratele presedintelui a fost condamnat definitiv in anul 2016 pentru trafic de influenta, judecatorii Curtii de Apel Constanta condamnandu-l definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare. In acelasi dosar, Marian Capatana a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la trafic de influenta.

Mircea Basescu a fost acuzat de procurorii DNA ca a primit suma de 250.000 de euro pentru a interveni pe langa magistrati intr-un dosar care-l viza pe Sandu Anghel. Sindicalistii il dau exemplu pe Mircea Basescu

Mircea Basescu asteapta decizia definitiva a judecatorilor pentru liberarea conditionata ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro