Mircea Badea urmeaza exemplul Gabrielei Firea, dar face aceeasi greseala ca primarul general. Ce comentarii si injurii au ramas pe contul lui de Twitter @lupulalbastru1

Numai că "deontologul" de la Antena 3 a făcut aceeași greșeală ca Gabriela Firea: a uitat să "omoare" și contul de Twitter asociat cu cel de pe Facebook, așa că oricine ii poate vedea postările și, mai ales, comentariile puse de utilizatorii rețelei de socializare fondate de Jack Dorsey.

acum 82 luni (5 Feb 2017)

Realizatorul TV Mircea Badea a luat exemplul primarului general Gabriela Firea și și-a inchis, duminică seara, contul de Facebook.

Numai că "deontologul" de la Antena 3 a făcut aceeași greșeală ca Gabriela Firea: a uitat să "omoare" și contul de Twitter asociat cu cel de pe Facebook, așa că oricine ii poate vedea postările și, mai ales, comentariile puse de utilizatorii rețelei de socializare fondate de Jack Dorsey. Comentariile puse la postările sale sunt dintre cele mai antagonice, de la "de ce nu te mai pot vedea deloc pe fb? (Georgiana Muraru), la "Și pe noi ne doare in cot de tine. Ultima postare pe contul de Twitter al lui Mircea Badea, @lupul albastru1, avea in noaptea de sambătă spre duminică 18 like-uri, 10 comentarii și trei redistribuiri.

CITEȘTE și Gabriela Firea și-a inchis contul de Facebook, dar a uitat de cel de Twitter. Avalanșă de comentarii negative la postările sale ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro