Mircea Badea, jignit pe pagina de Facebook a competitiei "New York Festivals" din al carei juriu face parte

Mircea Badea, jignit pe pagina de Facebook a competitiei

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei", de la Antena 3, a fost ales ca membru al juriului competitiei "New York Festivals 2015", (concurs care premieaza cele mai bune realizari din publicitate, film, radio si televiziune) la sectiunea "Television & Film Awards", fiind unul dintre expertii care vor judeca online mai multe lucrari. Campania "Copiii nu sunt de vanzare", realizata de Observator, a fost premiata de doua ori: cu medalia de aur la categoria Cel mai bun documentar de stiri si cu medalia de argint la categoria Investigatie.

acum 74 luni (25 Nov 2014)

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei", de la Antena 3, a fost ales ca membru al juriului competitiei "New York Festivals 2015", (concurs care premieaza cele mai bune realizari din publicitate, film, radio si televiziune) la sectiunea "Television & Film Awards", fiind unul dintre expertii care vor judeca online mai multe lucrari. "Nu doar ca este o personalitate a micului ecran, dar Mircea Badea este analist si critic media, om de radio si actor ocazional.

La editia de anul trecut, echipa Observator si Antena 3 au fost recompensate cu sapte medalii de aur, argint si bronz. Campania "Copiii nu sunt de vanzare", realizata de Observator, a fost premiata de doua ori: cu medalia de aur la categoria Cel mai bun documentar de stiri si cu medalia de argint la categoria Investigatie. Totodata, emisiunea "In premiera cu Carmen Avram", de la Antena 3, a fost recompensata cu doua medalii de aur si doua de argint.

Mircea Badea a distribuit chiar pe contul sau personal de Facebook fotografia postata de competitia internationala, insa, la scurt timp, mai multi utilizatori au dezbatut in limba engleza decizia de a-l include in componenta juriului. Lucreaza la o televiziune care sustine partidul neocomunist roman", "Este un manipulator de prima clasa", "Acest om este doar un nebun, un exemplu perfect al presei de canal. Nu exista satira politica in show-ul lui, ci doar puncte de vedere ale patronului sau, Dan Voiculescu, un fost om al Securitatii", sunt doar o parte dintre comentariile evidentiate de internauti.

In ceea ce priveste "New York Festivals", site-ul reportervirtual.ro scrie ca ar fi "o asa-zisa competitie, o enorma afacere, o gaselnita de marketing care ofera premii aproape tuturor celor care participa (contra unor taxe)". Astfel, in anul 2013 au fost decernate 119 medalii de aur, 145 de argint, 104 de bronz si 327 mentiuni de participare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro