Mircea Badea il ataca pe Tudor Chirila pe tema demisiei ministrului Culturii. Reactia artistului

Mircea Badea il ataca pe Tudor Chirila pe tema demisiei ministrului Culturii. Reactia artistului

In editia de joi, 28 aprilie, a emisiunii "In gura presei", Mircea Badea a declarat ca sotia ministrului demisionar Vlad Alexandrescu, Raluca, este verisoara lui Tudor Chirila si l-a indemnat sa recunoasca acest lucru, precizand ca, in acest caz, este vorba despre un conflict de interese si "un pic de nepotism", facand trimitere la faptul ca artistul s-a opus demisiei ministrului Culturii. Totodata, el a facut foarte clar faptul ca nu a aparat un om, ci un principiu si sustine ca ministrul Culturii "a fost sacrificat de mafia transpartinica ale carei jocuri au fost facute de presedintele Klaus Iohannis si de slabiciunea inexplicabila, dar condamnabila a premierului Dacian Ciolos."

acum 58 luni (29 Apr 2016)

In editia de joi, 28 aprilie, a emisiunii "In gura presei", Mircea Badea a declarat ca sotia ministrului demisionar Vlad Alexandrescu, Raluca, este verisoara lui Tudor Chirila si l-a indemnat sa recunoasca acest lucru, precizand ca, in acest caz, este vorba despre un conflict de interese si "un pic de nepotism", facand trimitere la faptul ca artistul s-a opus demisiei ministrului Culturii.

Mircea Badea: "Conflict de interese si un pic de nepotism" "Ati auzit de cetateanul Tudor Chirila? El e seful unui califat de vamaioti, un talibanism cretinoid care imparte lume in bine si rau. Acest Tolontan al cheia sol a scos flacari pe nas - pe nas, ca sa-i sune si lui cunoscut - ca dl ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, si-a dat demisia pe Facebook - ma mir ca n-a scris un bilet in Vama - pentru ca... scandalul de la Opera, chiar si dl presedinte Iohannis a spus ca totusi felul in care a fost manageriata de ministrul Culturii toata tevatura de la ONB nu e . Si si-a dat demisia si a scris Chirila o acuzatie talibana, a fost ironic si cu presedintele Romaniei, despre care a zis ca doarme. Ca daca e adevarat, e o problema, conform standardelor califatului vamaiot, ar fi conflict de interese in atitudinea lui, un pic de nepotism ar fi asa, adica exact lucrurile alea impotriva carora lupta tinerii frumosi si liberi. Solistul trupei Vama a mai subliniat ca intre el si Vlad Alexandrescu nu exista niciun fel de apropiere, subliniind ca s-au intalnit doar cu doua ocazii. "Mi se pare penibil si abject ca in discutia despre demiterea ministrului culturii sa intervina o legatura de mana a treia cu rost de a deturna sensul dezbaterii", a scris Chirila. Totodata, el a facut foarte clar faptul ca nu a aparat un om, ci un principiu si sustine ca ministrul Culturii "a fost sacrificat de mafia transpartinica ale carei jocuri au fost facute de presedintele Klaus Iohannis si de slabiciunea inexplicabila, dar condamnabila a premierului Dacian Ciolos." Redam in continuare mesajul integr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro